vaderdag-2022

Vaderdag 2022:

Zondag 19 juni is het Vaderdag. De mooiste cadeaus voor jouw vader vind je hier.

Vaderdag 2022: Bij L28 vind je voor elke vader een passend cadeau.

Op de derde zondag in juni is het Vaderdag. Op die dag worden al sinds de jaren dertig alle vaders in het zonnetje gezet. Want waarom alleen je moeder? Zo ontstond al vrij snel na moederdag ook de traditie van Vaderdag. Terecht, want je vader neemt, net als je moeder, een hele belangrijke plaats in. En zeker de jouwe, toch?

Vaderdag is een mooie gelegenheid om hem te laten merken dat je blij met hem bent. Een blijk van waardering voor alles wat hij voor je gedaan heeft. En nog steeds doet! Alleen: wat geef je hem? Wat vindt hij nou leuk? Iets om zelf lekker van te genieten. Of een praktisch cadeau? Dat kunnen wij bij L28 niet voor jou bepalen. Wel weten we zeker dat je bij ons iets leuks kunt vinden voor elke vader. Wedden?

Wij bieden je een hele mooie mix van cadeausuggesties. Met een perfecte balans tussen betaalbaar en wat luxer.

Persoonlijk en stijlvol of praktisch en degelijk.

Welk cadeau past het beste bij jouw vader?

Op die vraag hebben wij natuurlijk geen antwoord, maar we kunnen je wel op weg helpen! Allereerst zijn er cadeaus om hem te verwennen. Zo zijn er diverse lekkernijen beschikbaar. Favoriete dranken. Maar ook een speciaal vaderdag-pakket voor de liefhebbers van zoetigheid. Waar verreweg de meeste vaders verzot op zijn, is alles wat met een barbecue te maken heeft. Vuur, eten met gezin of vrienden: het blijft ze fascineren.

L28 heeft een ruime keus voor de liefhebbers van het buiten koken. Van barbecues en kolen tot aan handige accessoires. En natuurlijk onze speciale Vaderdag BBQ Gift pakketten. En dan zijn er nog de praktische cadeaus. Jouw vader een liefhebber van tuinieren bijvoorbeeld? Of gewoon lekker bezig in en om het huis? Dan vind je bij zeker iets waarmee je hem een plezier zult doen.

Bekijk het assortiment

Nog meer leuke ideeën voor Vaderdag 2022

Ben je nog niet zeker van je zaak? No worries! Er is namelijk meer. Véél meer! Houdt hij van stijl? Mooi design? Kijk dan eens bij ons mooie aanbod van zonnebrillen, waaronder meerdere bekende (auto)merken, en onze horloges.

Bekijk hier ons assortiment zonnebrllen

Bekijk hier ons assortiment horloges

Is hij liefhebber van echt goede koffie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk eens naar ons mooie aanbod aan o.a. Segafredo producten.

klik hier voor ons assortiment koffie

Weet je het nu nog niet? Een lekker geurtje kan natuurlijk altijd! L28 biedt je een ruime keus, in allerlei prijsklassen. Succes verzekerd!

bekijk ons assortiment heren parfums

Bekijk alle vaderdag cadeau's

Fijne Vaderdag!