RETOURBELEID L28

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@l28.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht retour te zenden of terug te brengen. 

U laat de goederen per post naar ons verzenden.

De kosten van het retourneren naar L28 zijn altijd voor eigen rekening. 

In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en na de beoordeling van het artikel, achteraf uw werkelijk gemaakte verzendkosten van de retourzending terug op uw rekening.

U brengt uw te retourneren artikelen naar ons vestigingsadres.

Magnoliastraat 26
7161BW Neede. 

U kunt hier terecht op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17:00 uur ( m.u.v. feestdagen )

Uitzonderingen

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

- Die persoonlijk van aard zijn
- Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
- Maatwerk / bedrukte artikelen
- Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
- Die snel bederven of verouderen
- Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben