Contact formulier


Vraag: Is er een mogelijkheid om bij het magazijn af te halen?

Antwoord:

Jazeker is dit mogelijk. L28 heeft een magazijn aan de Magnoliastraat 26, 7161 BW te Neede. Hier kunt u uw producten afhalen. Op deze locatie bevindt zich ook een showroom waar u de seizoen gerelateerde producten zelf kunt bekijken.

Klik hier voor de route


Vraag: Kunnen drijfkaarsen ook in bad worden gebruikt?

Antwoord:

Drijfkaarsen zijn geschikt om in bad te gebruiken mits het water niet te veel beweegt. Denk natuurlijk wel altijd aan de brandveiligheid als u overweegt om kaarsen in bad te gaan gebruiken.

Bekijk alle drijfkaarsen


Vraag: Hoe vaak wisselt het assortiment van L28

Antwoord:

Het assortiment van L28 wordt voortdurend aangevuld en vernieuwd. Wij volgen hier niet alleen de seizoenen maar zijn ook steeds bezig om de trends op het gebied van alles voor binnen- en buitenhuis te volgen. Wij spelen met ons inkoopbeleid direct in op deze actuele trends.

Naar het assortiment


Vraag: Kan ik een order ook achteraf betalen?

Antwoord:

L28 biedt de mogelijkheid om orders via Klarna af te rekenen. Hiermee kun je dus achteraf betalen en heb je de optimale kopersbescherming.


Vraag: Zijn de grote wijnglazen uit het assortiment?

Antwoord:

L28 heeft tijdelijk de grote wijnglazen niet op voorraad. Er zijn nieuwe wijnglazen onderweg. Houdt de webshop in de gaten onder de categorie Wijnen.


Vraag: Kun je de kaarsen van Bolsius en Spaas met elkaar combineren?

Antwoord:

L28 heeft naast de handgemaakte kaarsen die zijn opgenomen in het L28 exclusief assortiment een uitgebreide collectie kaarsen van Bolsius en Spaas. Deze kaarsen zijn prima met elkaar te combineren. Op deze manier kun je een romantische plek creëren in je interieur.


Vraag: Kun je een kip op een blikje bier op de BBQ grillen?

Antwoord:

Het grillen van een kip op een blikje bier is overgewaaid uit de VS en wordt ook wel Beer Can Chicken genoemd. Door het gebruik van een blikje loop je wel het risico dat de kip met blik en al omvalt. Bij L28 hebben wij een oplossing voor dit probleem. in ons assortiment bieden wij een bbq kipgrill aan die ervoor zorgt dat de kip stabiel en gelijkmatig gegrilld kan worden.


Vraag: Is het BBQ assortiment het hele jaar te koop bij L28?

Antwoord:

In Nederland wordt steeds meer het hele jaar door gegrilld met een BBQ. Weer of geen weer, het maakt voor een aantal van ons niet uit. Om op deze trend in te spelen is ons BBQ assortiment het hele jaar beschikbaar. Wel is het zo dat een aantal artikelen snel uitverkocht kunnen raken aan het begin van het echte BBQ seizoen. Wees er dus op tijd bij als u nog iets zoekt voor uw BBQ.


Vraag: Wat zit er in Citronellakaarsen?

Antwoord:

In citronellakaarsen zit citronella, een etherische olie gemaakt van Aziatische citroengrassoorten. Tot deze familie van citroengrassoorten behoort ook het citroengras dat vaak in de Aziatische keuken gebruikt wordt. Bij L28 vindt je diverse citronella kaarsen in verschillende houders. Kijk hiervoor op onze webshop.


Vraag: Waarom is wijn in Nederland vaak duurder dan in het buitenland?

Antwoord:

In Nederland is wijn belast met accijns, een belasting op bepaalde consumentenproducten. De meeste mensen kennen het begrip accijns wel als onderdeel van de brandstofprijzen. In het buitenland is wijn niet of slechts beperkt belast met accijns. In het assortiment Wijnen bij L28 streven wij ernaar om ondanks de belastingen op wijn de producten tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Kijk hier naar ons aanbod wijnen.


Vraag: Kan ik mijn Vinted pakketten ook inleveren bij jullie DPD Pickup Parcelshop?

Antwoord:

DPD heeft in Nederland het exclusieve contract voor Vinted pakketten. Hierdoor kunt u uw pakket inleveren bij het DPD pickup point van L28. Bij L28 kunt u ook terecht voor pakketten die door afwezigheid van de consument niet bezorgd konden worden. De DPD brengt de overgebleven pakketten voor de regio naar L28.


Vraag: Is het mogelijk om een product met varianten op kleur te bestellen?

Antwoord:

L28 heeft alle producten individueel gekenmerkt in zijn webwinkel. Dit betekent dat er geen enkel product als assorti geleverd wordt. Dit is voor de consument wel zo fijn. Op deze manier ontvang je altijd de kleur die je graag wilt ontvangen. Kijk bijvoorbeeld bij onze picknickdekens die in verschillende kleuren beschikbaar zijn.


Vraag: Hebben jullie chips in jullie assortiment gemaakt van linzen?

Antwoord:

Met onze recente assortimentsuitbreiding hebben wij chips opgenomen gemaakt van linsen. De chips zijn verkrijgbaar in drie smaken: Jalapeno & Lime, Maple & Bacon en Sour Creme & Onion. De snacks onderscheiden zich door weinig vet en eiwitten en zijn allemaal vegan en vegetarisch. Kortom: het proberen waard!


Vraag: Is mijn betaling veilig?

Antwoord:

Ja dat is het zeker! De bevinding wordt beveiligd met een SSL certificaat. Dit is te zien aan het slotje bij onze URL adres


Vraag: Ik heb geen bevestiging gekregen in mijn mailbox

Antwoord:

De bevestiging e-mail wordt automatisch door ons systeem verstuurd. Toch niet ontvangen? Kijk dan ook in je ongewenste postvak. Staat de e-mail daar ook niet in?  Is er misschien een verkeerde e-mail adres in gevuld? Zoja, dan kun je ons altijd e-mailen op klantenservice@l28.nl


Vraag: Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Antwoord:

Nadat de bestelling is aangemeld bij DPD, zult u een email ontvangen met track&trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van DPD.


Vraag: Hoe zit het met de levertijden tijdens de feestdagen?

Antwoord:

De levertijden tijdens de feestdagen zullen naar verwachting wat langer zijn dan u gebruikelijk gewend bent. Het aanbod is dusdanig hoog dat onze bezorgpartners de normale levertijden niet in alle gevallen kunnen garanderen. Tijdig bestellen tijdens de drukke periode van de feestdagen is dus zeker aan te raden. Bij de DPD kunt u uw pakket tracken zodat u weet wanneer dit bezorgd wordt.


Vraag: Hoe zit het met de L28 Kortingscode's?

Antwoord:

We hebben helaas geen generieke kortingscodes, actiecodes of couponcodes. Op andere kortingscodesites vind je deze dus ook niet. Scheelt je weer wat zoekwerk.