Amandelen in dop - 250 gram

Noten, Zaden & Pitten

check_circleOp Voorraad
€ 2,59
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Amandelen in dop - 250 gram

De amandel is afkomstig van de amandelboom. Hoewel veel mensen denken dat de amandel tot de notenfamilie behoort, is dit niet het geval. Officieel gezien valt de amandel namelijk onder de steenvruchten.

Amandelen zitten bomvol vitamine E, die een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, maar ook bij het vertragen van het verouderingsproces is deze vitamine van groot belang. De steenvrucht is ook rijk aan eiwitten, waardoor het een goede vleesvervanger is voor vegetariërs.

Veel mensen denken dat noten, waaronder amandelen, dikmakers zijn. Dit is echter niet het geval. Net als veel producten moet je amandelen met mate eten, want ze bevatten wel veel calorieën. Maar de amandel bevat ook veel goede verzadigde vetten, die ervoor zorgen dat je cholesterolgehalte laag blijft. Een mooie bijkomstigheid van een handje amandelen is dat je door de hoeveelheid vezels, een verzadigd gevoel krijgt, waardoor je maag voor lange tijd stopt met knorren.

De amandel leent zich voor verschillende gerechten. Je kunt er bijvoorbeeld een aantal raspen voor in de yoghurt of een handjevol eten als tussendoortje. Maar ook als bite in roerbakgerechten zijn ze uitermate geschikt.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8720813612888
ProducttypePinda's en noten
Aantal beoordelingen 0
Merk L28
Type amandelen
Vorm in dop
Inhoud 250 gram
Dit product heeft nog geen beoordelingen.