Vogelhuisje nestkastje van hout 17x12x20 cm Licht Groen

Insectenhotel

Kleurrijke Nestkastjes voor vogels - Geschikt als decoratie maar ook als nestkast voor mus, koolmees of pimpelmees het Vogelhuisje nestkast kan buiten hangen of staan - gemaakt van hout - 17x12x20 cm

  • Decoratief: creëer een speelse sfeer binnen of buiten. De kleine vogelvilla met zwart deur- en raamkozijnen, ziet er buiten en in je woning geweldig uit.
  • Liefdevol: geef kleine vogelsoorten een beschermde plaats tegen natuurlijke vijanden en slecht weer. Kijk betoverend hoe daar zoete merijzen nestelen en kleine vogels ter wereld brengen.
  • Design: het betoverende vogelhuisje ziet eruit als een klein Zweedse huisje en past uitstekend in tuinen met kleurrijk beplante bloemperken. Voor binnen, op het raam, is het ook een leuke decoratie.
  • Praktisch: het vogelhuis is op vele plaatsen te plaatsen. Je kunt het aan elke boom en op elke plaats van je balkon bevestigen, zonder dat je de ruimte nodig hebt.
  • Inhoud: je ontvangt een decoratief huis voor vogels, om te nestelen of te decoreren. De afmetingen bedragen 20 x 17 x 12 cm, het gat heeft een diameter van 3 cm

 

check_circleOp Voorraad
€ 7,99
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Vogelhuisje nestkastje van hout 17x12x20 cm Licht Groen

Vrolijk uw tuin op met dit vogelhuisje van handgeschilderd hout, prachtig in een natuurlijke of moderne omgeving.

Op het platteland is een groot tekort aan veilige natuurlijke broedplaatsen voor vogels. Je kan helpen door nestkasten op te zetten en ze aan te moedigen om in de buurt van je huis te broeden.
-Trekt o.a. kleine mezensoorten aan door kleine invliegopening
-Voor kleine vogels

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4251485817881
ProducttypeVogelhuisje
Aantal beoordelingen 0
Breedte 17 cm
Hoogte 20 cm
Materiaal hout
Kleur licht groen
Merk Boltze
Lengte 12 cm
Dit product heeft nog geen beoordelingen.