Tursil Totaalwasmiddel - 100 wasbeurten - 7kg - Wasmiddel

Omo

Tursil Wasmiddel is een wasmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor uitstekende resultaten vanaf de eerste wasbeurt.
Uitstekende vlekverwijdering, grondige reiniging, stralende kleuren, geweldige frisheid en efficiëntie bij een lage temperatuur.
Tursil is een totaalwasmiddel dat geschikt is voor verschillende soorten was zowel qua kleur en qua materiaal. Niet geschikt voor wol en zijde.

  • Vegan

 

check_circleOp Voorraad
€ 15,99
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Tursil Totaalwasmiddel - 100 wasbeurten - 7kg - Wasmiddel

Tursil waspoeder is geschikt voor gebruik in wasmachines. Temperatuurbereik 30-90 graden celsius. Ook geschikt voor katoen en linnen en gemengde weefsels. Niet geschikt voor wol en zijde. Bewaren op een koele (5-35 graden celcius) en droge plaats. 70 ml=circa 70 g poeder.. 1 kop= 250 ml. De aanbevelingen van de fabrikanten van kleding en wasmachines moeten in acht te worden genomen. Was witte was en gekleurde was afzonderlijk.

Inhoud: zuurstofbleekmiddelen <5%, anionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, zeep <5%, polycarbonaten, enzymen, optische witmakers, geurstoffen.

WAARSCHUWING: Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen. onmiddelijke een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij aanhoudende oog-/huidirritatie: een arts raadplegen.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4270000854835
ProducttypeWasmiddel
Aantal beoordelingen 0
Merk Tursil
Type wasmiddel
Vorm poeder
Inhoud 7 kg
Dit product heeft nog geen beoordelingen.