Sun -Pro Clasic - Vaatwastabletten - 188 stuks

Vaatwastabletten

Sun -Pro Clasic - Vaatwastabletten - 188 stuks

Deze Sun Professional Classic vaatwastabletten kenmerken zich door hun krachtige werking en uitstekende reinigingskracht. Hiermee verwijdert u (hardnekkige) koffie- en theevlekken, gaat u voor een glanzende vaat én haalt u vervelende geurtjes weg. Zo bereikt u dus gegarandeerd het schoonste resultaat, ook tijdens wasprogramma's van slechts 30 minuten. 

Deze vaatwastabletten zijn zeer geconcentreerd. Ze worden geleverd in aluminium tabletfolie, waardoor er geen plastic meer gebruikt wordt en het product minder milieubelastend is. De formule bevat daarnaast geen fosfaat. In de verpakking zitten 188 stuks.

check_circleOp Voorraad
€ 17,99
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Sun -Pro Clasic - Vaatwastabletten - 188 stuks

Over Sun:

Sun vaatwasmiddel is al zestig jaar de vaatwasspecialist van Nederland. Het is de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd de invloed op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht en de impact op het milieu.

Wist je dat de vaatwasser meestal minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 tot 15 L water per vaat. Bij spoelen en afwassen met de hand wordt meestal meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al gauw 10 L water per minuut komt. Enkele tips van Sun om je energie- en watergebruik te beperken: Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is. Kies voor een A-merk vaatwasser. Kies voor Sun producten want deze zijn fosfaatvrij en houden dus rekening met het milieu. Bovendien is de doos gemaakt van 90% gerecycled karton en 100% recyclebaar. Met Sun All-in 1 vaatwastabletten is voorspoelen niet nodig. Gebruik de eco en korte programma’s van je vaatwasser.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)7615400778263
ProducttypeAfwasmiddel
Aantal beoordelingen 0
Merk Sun
Type vaatwastablet
Inhoud 188 stuks
Dit product heeft nog geen beoordelingen.