Wie is L28?

Elk huis heeft zijn eigen karakter. Elke kamer heeft een eigen stijl, elke kamer kan jouw lievelingsplek worden met behulp van de woonaccessoires van L28. Wij zijn een jonge onderneming die gedreven is om de mooiste en beste kwaliteit woonaccessoires te leveren, voor de beste prijzen. Je kunt bij ons verschillende producten kopen van uiteenlopende kaarsen en kandelaren tot barbecue en toebehoren.

Roze luchtbed

Dit hippe roze luchtbed zorgt ervoor dat jij aankomende zomer niet bent te missen! Bij L28 koop je nu een kleurrijk, roze luchtbed van het merk Intex dat niet alleen lekker ligt maar er ook nog eens mooi uitziet. Dankzij de felroze kleur zal je in het zwembad in ieder geval genoeg opvallen.

Verder is het roze luchtbed ook nog eens extra stevig en liggen hierop voelt zeer comfortabel aan. Dit komt onder meer door het sterke vinyl-materiaal dat gebruikt is. Hierdoor is het luchtbed van geweldige kwaliteit en kun je het roze luchtbed langdurig gebruiken.

Het roze luchtbed is 170 cm lang en 53 cm breed en is geschikt om een maximaal gewicht van 80 kilo te dragen.

Intex luchtbed

Hoe werkt L28?

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de sfeerproducten zelf af te halen of deze door ons te laten verzenden.

De site is te allen tijde up-to-date. Voortdurend worden er nieuwe producten bijgevoegd, zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

De klantenservice van L28 stelt je niet teleur

De klant is koning bij L28! Daarom doen we natuurlijk graag ons best op het gebied van klantenservice. We bieden naast telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 klaar om uw vragen te beantwoorden. Je kunt ons vinden via e-mail en sociale media. Heb je vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.