Robijn Wasverzachter Puur & Zacht 6x 1,5 Ltr 360 wasbeurten

Robijn

Robijn Puur & Zacht Wasverzachter 360 wasbeurten

Robijn Classics Puur & Zacht wasverzachter is hypoallergeen en dermatologisch getest en houdt bovendien je was heerlijk zacht en fris. Laat je verrassen door de luxe geurbeleving van Robijn Classics Puur & Zacht wasverzachter. Robijn heeft deze Classics wasverzachter verbeterd, zodat je nóg beter kunt genieten van een frisse en zachte was. De wasverzachter is hypoallergeen en dermatologisch getest en is geschikt voor de delicate en gevoelige huid en dus ook voor de allerkleinste kleertjes.

Robijn Wasverzachter Puur & Zacht, in een royale fles van 1,5 liter, is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een subtiele en zachte geurervaring. Met deze wasverzachter wordt je was niet alleen heerlijk zacht, maar ook omhuld met een delicate, frisse geur die lang aanhoudt.

check_circleOp Voorraad
€ 26,19
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Robijn Wasverzachter Puur & Zacht 6x 1,5 Ltr 360 wasbeurten

De grote fles van 1,5 liter is voldoende voor maar liefst 60 wasbeurten, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor je huishoudelijke behoeften. De geavanceerde formule van Robijn Wasverzachter Puur & Zacht zorgt voor een zijdezachte textuur van je kleding, vermindert statische lading en vergemakkelijkt het strijken.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8720181263668
ProducttypeWasmiddel
Aantal beoordelingen 0
Type wasverzachter
Vorm vloeibaar
Merk Robijn
Inhoud 6x 1,5 Ltr
Dit product heeft nog geen beoordelingen.