Robijn Wasverzachter Morgenfris 6x 1,5 Ltr 360 wasbeurten

Robijn

Robijn Classics Morgenfris wasverzachter met een frisse geur, is voor 95% biologisch afbreekbaar, beschermt je kleding tegen slijtage en maakt het heerlijk zacht.

Laat je verrassen door de heerlijke geur van Robijn Classics Morgenfris wasverzachter. Robijn heeft de geur van deze Classics wasverzachter verbeterd, zodat je kunt genieten van zacht wasgoed en een nóg betere geurervaring. De wasverzachter combineert de unieke geur van rozen en andere frisse bloemen met de zachtheid die je van Robijn wasverzachters kent. Het parfum van deze wasverzachter is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je was. Robijn wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt het hele huis na het wassen heerlijk fris.

De wasverzachter zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Dit zorgt ervoor dat er minder wrijving ontstaat tussen de vezels, met als gevolg dat je kleding zijn kwaliteit behoudt doordat het minder snel slijt en zijn pasvorm en kleuren behoudt. Daarnaast is je kleding makkelijker strijkbaar door de wasverzachter en droogt het sneller. De Robijn Classics Morgenfris wasverzachter bevat ingrediënten die voor 95% biologisch afbreekbaar zijn. De resterende 5% is om de kwaliteit en veiligheid van het product te garanderen. Hierdoor blijft je kleding heerlijk zacht en zorg je tegelijkertijd beter voor het milieu. Combineer met het bijbehorende Robijn Classics Morgenfris wasmiddel om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast.

check_circleOp Voorraad
€ 26,19
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Robijn Wasverzachter Morgenfris 6x 1,5 Ltr 360 wasbeurten

Robijn Wasverzachter Morgenfris, in een royale fles van 1,5 liter, biedt een verkwikkende toevoeging aan je dagelijkse wasroutine. Met de heerlijk frisse geur van Morgenfris, verlevendigt deze wasverzachter niet alleen je kleding, maar brengt het ook een verfrissende atmosfeer in je hele wasruimte.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8720181051180
ProducttypeWasmiddel
Aantal beoordelingen 0
Merk Robijn
Type wasverzachter
Vorm vloeibaar
Inhoud 6x 1,5 Ltr
Dit product heeft nog geen beoordelingen.