Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel - 8x 700 ml (112 wasbeurten)

Robijn

Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel is een wasmiddel dat speciaal ontworpen is voor zwarte en donkere kledingstukken.


Reinigingskracht: Het wasmiddel heeft een krachtige formule die zorgt voor een diepe en grondige reiniging van uw zwarte en donkere kledingstukken.
Bescherming: Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel beschermt uw kleding tegen slijtage, verkleuring en vervaging. Hierdoor blijven uw kledingstukken langer mooi en fris.
Frisse geur: Het wasmiddel heeft een aangename geur van bloemen en fruit, die uw kledingstukken een langdurige frisheid geeft.
Kleurbescherming: Het wasmiddel bevat een speciale formule die ervoor zorgt dat de kleur van uw zwarte en donkere kledingstukken behouden blijft, zelfs na meerdere wasbeurten.
Gebruiksgemak: Het wasmiddel is gemakkelijk toe te voegen aan uw wasprogramma en kan worden gebruikt in combinatie met de Robijn Black Velvet Wasverzachter voor een nog beter resultaat.
Veiligheid: Het is belangrijk om de instructies op de verpakking op te volgen en het wasmiddel buiten bereik van kinderen te houden.
Milieuvriendelijk: Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel is biologisch afbreekbaar en respecteert het milieu.

 

 

 

check_circleOp Voorraad
€ 27,59
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel - 8x 700 ml (112 wasbeurten)

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8720181105296
ProducttypeWasmiddel
Aantal beoordelingen 0
Vorm vloeibaar
Inhoud 8 x 700 ml
Type wasmiddel
Merk Robijn
Dit product heeft nog geen beoordelingen.