HOME

Proefpakket Red Bull Editions met zes heerlijke smaken

Nieuw bij L28 is de Red Bull Editions proefpakket met zes heerlijke smaken in een pakket van twaalf blikjes. Maak kennis met deze verfrissende zomerse smaken van Red Bull voor een heel aantrekkelijke prijs.

De lekkerste, verfrissende smaken die lichaam en geest stimuleren

Je weet natuurlijk al dat je extra energie krijgt van Red Bull. Wist je dat de originele Red Bull al 25 jaar bestaat? Het is het eerste echte energiedrankje dat in 1987 op de markt kwam. Allemaal met het idee om extra energie te krijgen als je moet presteren.

Bij L28 zijn we dol op Red Bull en vooral op de smaken van de Red Bull Edition serie. Meest geliefd is de Tropical Edition (exotische smaak). Maar dat doet niets af aan de overige smaken, die ook heerlijk zijn:

Deze smaken zitten dubbel in een 12-pack, met ook de suikervrije variant van Red Bull. En dat allemaal voor een heel voordelige prijs.

Bestel hier jouw proefpakket
Red Bull Pakket

Red Bull Cocktails!

Net als met de originele Red Bull Energy kun je met deze Red Bull Editions lekkere cocktails maken. Wat dacht je van de Red Bull Cranberry Mocktail? Of de uit Los Angeles populaire Calabasas Cooler? Hieronder vind je de recepten om deze heerlijke cocktailtoppers te maken.


Red Bull Cranberry Mocktail

  • 1 citroen
  • een takje Rozemarijn
  • een halve theelepel Kaneel
  • 180 ml Red Bull Red Edition
  • 30 ml verse limoensap
  • 60 ml alcoholvrije gemberbier
  • 60 ml appel cider

Red Bull Calabasas Cooler

Geniet ervan en laat ons vooral weten welke van de twee jouw favoriet is!

Shop hier jouw favoriete Red Bull Edition!
Red Bull Red
Red Bull Green Editiion

Feestje of festival? Red Bull geeft je vleugels!

De zomer komt eraan en dat betekent dat er meer tijd is voor feestjes of een gezellige bbq in het park. Voor anderen betekent het dat het festivalseizoen is aangebroken en we een festivalletje of twee pakken. Lekkere frisdranken, energiedranken en snacks kunnen hier natuurlijk niet ontbreken. Met de Red Bull Editions heb je niet alleen een echte eyecatcher in je hand, maar ook een lekkere dorstlesser in verschillende smaken.

Bekijk ons assortiment

Andere energiedranken bij L28

Naast de Red Bull Editions hebben we bij L28 ook de originele Red Bull Energy en andere energiedranken als Monster Energy, Slammers en Blue Bastard. In originele en suikervrije varianten.

Bekijk onze frisdrankvoorraad hier.