Waarom kiezen voor L28?

L28 is de leukste webwinkel op het gebied van woonaccessoires. Een jonge, sterke en enthousiaste woonaccessoires winkel met een uitstekende kijk op de woonwensen van nu. L28 houdt de website te allen tijde up-to-date en mist geen enkele trend op het gebied van wonen. Naast verscheidene woonaccessoires, zoals uiteenlopende kaarsen en kandelaren, zoals deze mooie citronella kaars groot, maar ook barbecue en toebehoren. L28 heeft alles voor in huis om jouw huis tot een gezellig thuis om te toveren! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen. Wij willen dat onze klanten altijd van onze goede service kunnen genieten en daarom staan de wensen van onze klanten altijd bovenaan. Dit houdt ons dagelijks bezig.

Kaarsen en Kerst.

Kerst, en eigenlijk de gehele donkere maanden van het najaar, zijn niet compleet zonder de sfeer van brandende kaarsen. Kaarsen in de boom, op tafel, op de schouw of op ieder vrij plekje in huis. L28 heeft een ruim aanbod aan kaarsen en kandelaren voor een sfeervol najaar.

Een mooie dinerkaars voor op een sfeervol gedekte kersttafel, geurende geurkaarsen om de lucht van het gourmetstel te verhullen of drijfkaarsen op de salontafel, L28 heeft het allemaal in huis.

Wil je een sfeervolle kerst? Haal dan nu jouw kerstkaarsen in huis!

Kaarsen & kandelaren kopen

Het aanbod van kaarsen bij L28 is bijzonder gevarieerd. Vrijwel alle kleuren, formaten en vormen van kaarsen zijn eenvoudig te kopen. Het decoratieve gebruik van kaarsen en kandelaars in ruimtes binnen en buiten het huis voegen een bijzondere, magische sfeer toe. Er zitten in de collectie prachtige exemplaren die gebruikt kunnen worden als de eyecatcher van de woonkamer of eetkeuken. De vormgeving verschilt van strak, minimalistisch tot rijk en weelderig, toepasbaar bij elke woonstijl. Enkele exemplaren zijn voorzien van een handvat hetgeen het verplaatsen van de kandelaar vergemakkelijkt. Bekijk ons assortiment en geniet na de koop van het warme licht van de kaarsen en kandelaren. Shoppen om de kaarsen of kandelaren als cadeau weg te geven kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op onze mammoetkaarsen. Met een paar kaarsen of een mooie kandelaar heb je altijd een goed cadeau waar iedereen blij mee is.

Kaarsen Kerst

Vragen? L28 beantwoordt ze graag!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via ons mobiele nummer zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.