De leukste glitter kaarsen bij L28

Wist je al dat L28 de leukste woonaccessoires verkoopt? Waaronder deze hippe glitter kaarsen! L28 is een onderneming van deze tijd. L28 is namelijk een jong en enthousiast bedrijf. Bovendien is L28 gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen. Je kunt bij ons verschillende producten kopen, zoals uiteenlopende kaarsen en kandelaars en tuin- en balkon toebehoren. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van zowel handel in grote partijen als van verkoop van losse artikelen.

Glitter kaarsen

Onze feestelijke glitter kaarsen van het merk Bolsius creëren een gezellige sfeer bij jou in huis, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of gezellig met oud en nieuw.

De glitter kaarsen van L28 zijn van fantastische kwaliteit. Kortom je krijgt waar voor je geld! Dankzij de kwaliteit van deze glitter kaarsen hebben de kaarsen een lange brandduur, namelijk van ten minste 40 uur! De glitterkaarsen van L28 worden per 2 stuks verpakt en worden geleverd in de kleuren bruin, zwart, goud en paars. Daarnaast kun je de glitterkaarsen kopen in verschillende soorten en maten. De kaarsen zijn gemaakt van de stof stearine. De kaars kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De glitter kaarsen van L28 zijn anders dan normale kaarsen. Deze kaarsen brengen de gezelligheid in huis. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen. L28 verkoopt alleen producten van de beste kwaliteit.

Glitter kaars

L28 staat altijd voor jou paraat!

L28 vindt het belangrijk dat de klant goed geholpen wordt en we doen daarom graag ons best om jou zo goed mogelijk te woord te staan. Zo bieden wij naast telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Kortom heb je vragen of opmerkingen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.