Bloempot ek rond 25 cm groen

Bloembakken

check_circleOp Voorraad
€ 4,49
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €300,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Bloempot ek rond 25 cm groen

Voor binnen en buiten een stijlvolle bloempot in een mooie klassieke vorm. Gemaakt van UV-bestendige kunststof 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8719987806254
ProducttypeBloempot
Aantal beoordelingen 2
Voor binnen of buiten * Voor binnen & buiten
Kleur * groen
Kleur groen
Materiaal kunststof
Diameter 25 cm
Hoogte 25 cm
Vorm rond
Type bloempot
Vorm * Rond
Materiaal * Kunststof
 1. Bruineendje

  5 oktober 2022 10:49

  Kleine bloempot - Ik gebruikt deze pot om aarbeien in te kweken even wachten tot mijn DCM potgrond aarde kregen heb ze groeien hard dat ga ik ook met de rest doen. Ik ga hier nog meer potten bestellen binnenkort.

  Is deze beoordeling nuttig?
 2. Bruineendje

  6 oktober 2022 14:44

  Kleine bloempot - Ik gebruikt deze pot om aarbeien in te kweken even wachten tot mijn DCM potgrond aarde kregen heb ze groeien hard dat ga ik ook met de rest doen. Ik ga hier nog meer potten bestellen binnenkort.

  Is deze beoordeling nuttig?