BBQ - Smoker - Grill - 3in1 - 40 cm

Vaderdag

BBQ - Smoker - Grill - 3in1 - 40 cm

Onze veelzijdige houtskool grill heeft 3 verschillende verdiepingen voor het grillen, braden en roken en is een must-have voor alle BBQ fans.

Door de twee roosters (Ø 38 cm), heeft u voldoende ruimte om te BBQ-en voor familie, vrienden en buren. Een thermometer op de deksel toont de temperatuur, en kan goed worden geregeld door de deuren aan de zijkant en door het rooster bovenop. D.m.v. een geïntegreerde waterbak kunt u de temperatuur constant laag houden en dit is perfect voor het roken van vis, of voor het stomen van groenten. De snelle opbouw en eenvoudige bediening garanderen veel barbecue plezier.

  • De constructie bestaat uit drie hoofdonderdelen van kwaliteitsstaal met een duurzame zwarte afwerking. De losse onderdelen zijn volledig uitneembaar, daarnaast is de grill voorzien van twee bakken (pannen) geschikt voor kolen maar ook voor water waardoor hij gebruikt kan worden voor modern grillen boven een waterbad.
  • De handvatten zijn gemaakt van duurzaam kunststof en hebben voldoende ruimte voor het handvat. Het grilldeksel is uitgerust met een thermometer om inspectie van het grillgebied te vergemakkelijken.
  • Andere functies zijn onder meer verstelbare ventilatie en deuren voor tanken of voedselinspectie. De grill is voorzien van een verchroomd stalen rooster voor het warm bereiden van uw lekkernijen.

Specificaties:
Krachtbron: houtskool
Buitenste materiaal: gelegeerd staal
Innerlijke materiaal: roestvrij staal
Grill diameter: 38 cm
Grill hoogte: 40/62 cm

check_circleOp Voorraad
€ 66,99
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4897052413546
ProducttypeBarbecue
Aantal beoordelingen 0
Vorm rond
Breedte 40
Hoogte 60 cm
Kleur zwart
Type BBQ
Type barbecue * Houtskoolbarbecue
Merk Style'n Cook
Materiaal * Staal
Dit product heeft nog geen beoordelingen.