Ariel - Professional - Vloeibaar Wasmiddel - Wit - 100 wasbeurten - 5 liter

Ariel

Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel - Wit 100 Wasbeurten

Ariel concentraat wasmiddel voor 100 wasbeurten, maximale waskracht voor fris wit linnen, een uitstekende verwijdering van moeilijke vlekken, voorkomt vergrijzing en laat je was er weer voor nieuw uitzien en geeft optimale bescherming.

Zeer doeltreffend tegen hardnekkige vlekken zoals bloed, rode wijn, vet, koffie en thee, zelfs bij de laagste temperaturen.

 

 

check_circleOp Voorraad
€ 15,99
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Ariel - Professional - Vloeibaar Wasmiddel - Wit - 100 wasbeurten - 5 liter

Voordelen
✓ Voor 100 wasbeurten
✓ Behoudt de kleurschittering
✓ Gebruik van hoogwaardige ingrediënten en gepatenteerde PEG-technologie voor uitstekende reiniging: elimineert hardnekkige vlekken, briljante kleuren en langdurige frisheid
✓ Een opmerkelijke reiniging zonder voorwassen of voorweken om water en energie te besparen
✓ Effectief bij lage temperaturen, vanaf 30 °C
✓ Superieure prestaties van onze wasmiddelen en afwasmiddelen, die al na de eerste wasbeurt in een korte cyclus en bij lage temperaturen worden bereikt, waardoor het gebruik van water en stroom wordt beperkt.

Meer informatie over Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel
Met dit wasmiddel Regular van Ariel met zijn nieuwe formule haal je 15% meer wasbeurten dan met andere wasmiddelen. De unieke combinatie van hoogkwalitatieve ingrediënten zorgt voor professionele resultaten dankzij 5 acties in slechts 1 wasbeurt: witheid, frisheid, dieptereiniging, vuilverwijdering en vlekkenverwijdering. Dat alles is zelfs mogelijk bij lage temperaturen en een korte wascyclus

Hoe was je met vloeibaar wasmiddel?
Je legt het wasbolletje rechtstreek op de was en vult het met vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Let op, je kunt geen wasverzachter in het wasbolletje schenken. Het komt dan namelijk te vroeg in het wasprogramma in de machine en wordt afgepompt met het water na de hoofdwas.

Waar moet vloeibaar wasmiddel in de wasmachine?
Bijna alle wasmachines hebben tegenwoordig drie vakjes voor wasmiddel. Voor verreweg de meeste wasjes doe je gewoon wasmiddel in vakje 2 voor de hoofdwas. Wasmiddel voor een voorwas (bij veel vlekken) gaat in vakje 1. Wasverzachter heeft ook een eigen bakje, dat is aangegeven met een zonnetje, sterretje of bloemetje.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4084500616615
ProducttypeWasmiddel
Aantal beoordelingen 0
Merk Ariel
Type wasmiddel
Vorm vloeibaar
Inhoud 5 l
Dit product heeft nog geen beoordelingen.