Sleepy Easy Clean - Schoonmaakdoekjes - 6x 100 stuks - Bleekmiddel - Voordeelverpakking

Schoonmaakartikelen

Heb je er genoeg van om elke keer een sopje water voor te bereiden voor het schoonmaken?

Dan is het gebruik van onze schoonmaak doekjes de beste OPLOSSING! Onze doekjes zijn namelijk extra groot en makkelijk in gebruik! Tevens zorgt het bleekmiddel voor een mooie glans en een frisse geur.

De sleepy easy clean schoonmaak doekjes hebben een praktisch design. De voordelen zijn onder andere dat de doekjes zijn gemaakt om alle oppervlakte schoon te maken. Verder bevatten de doekjes bleekmiddel wat zorgt voor een frisse geur en azijn voor de glans. De sluiting van de verpakking is dubbel gesealed met deksel en sticker, wat ervoor zorgt dat de doekjes goed blijven. Door de grootte een breedte van de doekjes heb je niet veel doekjes nodig per schoonmaakbeurt en je bent ook snel klaar omdat je niet hoeft na te drogen.

  • Praktisch
  • frisse geur
  • vlekloos
  • dubbel seal sluiting
  • hoeft niet na te drogen

check_circleOp Voorraad
29,49 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Sleepy Easy Clean - Schoonmaakdoekjes - 6x 100 stuks - Bleekmiddel - Voordeelverpakking

Sleepy Easy Clean Schoonmaak Doekjes is een product dat is ontworpen om praktische en effectieve reiniging op vele oppervlakken te bieden met zijn niet-markerende formule met natuurlijke inhoud. Deze natuurlijke formule met witte azijn en zuiveringszout reinigt oppervlakken die vaak in contact komen zonder dat afspoelen nodig is, terwijl de geur van witte zeep een verfrissend effect heeft.

Natuurlijke en effectieve inhoud:

Sleepy Easy Clean Schoonmaak Doekjes valt op door zijn natuurlijke ingrediënten zoals witte azijn, zuiveringszout, bleekmiddel en de geur van blauwe dennen. Deze speciale formule bevat geen schadelijke stoffen zoals SLS, parabenen, chloor en gluten, en is vegan en hypoallergeen. Deze schoonmaakdoek is ontworpen met inspiratie uit de natuur en biedt een milieuvriendelijke optie.

Praktisch en hygiënisch gebruik:Sleepy Easy Clean Schoonmaak Doekjes 

De wegwerpfunctie van de Sleepy Easy Clean Schoonmaak Doekjes biedt een praktische en hygiënische schoonmaakervaring. De extra grote en dikke structuur helpt u tijd te besparen door een perfecte reiniging te garanderen, zelfs met een enkel vel. Bovendien neemt het dankzij deze kenmerken geen ruimte in beslag, wat een voordeel oplevert op het gebied van opslag.

Verschillende gebruiksgebieden:

Het product kan op een breed scala aan gebieden worden gebruikt, van glazen oppervlakken tot tafel- en aanrechtoppervlakken, van toilet- en gootsteenreiniging tot badkamerreiniging, tapijtreiniging en elektronische apparatuurreiniging. De spoelvrije functie maakt het reinigingsproces nog praktischer.

Produktinfos
UPC8682241214013
ProdukttypSchoonmaakdoek
Anzahl der Bewertungen 0
Inhoud 6 x 100 stuks
Merk Sleepy Easy Clean
Type schoonmaakdoekjes
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.