Robijn Wasverzachter Stip & Streep 33 Wasbeurten 825 ml Doos 8 fles

Robijn

Robijn Specials Stip en Streep Wasverzachter voor je gekleurde was met witte elementen, met intense geur en 95% biologisch afbreekbare ingrediënten.

  • Robijn Specials Stip en Streep Wasverzachter met een intense geur
  • Wasverzachter met heerlijk intense geur voor langdurig fris, zacht wasgoed
  • Houdt gekleurde was met witte elementen mooi, voorkomt dat kleuren vervagen
  • Wasverzachter in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic
  • Deze wasverzachter bevat 95% biologisch afbreekbare ingrediënten*
  • Gebruik ook Robijn Specials Stip en Streep Wasmiddel voor beste resultaat

*De resterende 5% is om de kwaliteit en veiligheid van het product te garanderen.

check_circleOp Voorraad
25,49 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Robijn Wasverzachter Stip & Streep 33 Wasbeurten 825 ml Doos 8 fles

Robijn Specials Stip en Streep Wasverzachter met een intense geur houdt je was heerlijk fris en zacht, zorgt dat witte elementen in je kleding mooi wit blijven en dat kleuren niet vervagen. De wasverzachter zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Hierdoor slijt je kleding minder snel en worden pasvorm en kleuren behouden. Je kleding is ook makkelijker strijkbaar en droogt sneller. Robijn Specials Stip en Streep Wasverzachter bevat ingrediënten die voor 95% biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien zijn de flessen van Robijn wasverzachter gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Zo blijft je kleding heerlijk zacht en zorg je tegelijkertijd voor het milieu. Hoe te gebruiken: Kijk op de achterkant van de fles hoeveel wasverzachter je precies nodig hebt voor je machine- of handwas. Schenk de wasverzachter vervolgens in de doseerlade van je wasmachine en dus niet direct op je wasgoed. Verdunnen is niet nodig. Was en droog je handen na gebruik. Als de fles leeg is, verwijder dan het label om beter te kunnen recyclen. En wil je nog langer genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast, gebruik deze wasverzachter dan met Robijn Specials Stip en Streep Wasmiddel.

Genieten met Robijn

Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Van de kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

Ingrediënten

5-15%: Kationogene oppervlakteactieve stoffen. <5%: Parfum. Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Sodium benzoate, Lactic acid.

Produktinfos
UPC8720181251504
ProdukttypWasmiddel
Anzahl der Bewertungen 0
Merk Robijn
Type wasverzachter
Vorm vloeibaar
Inhoud 8 x 825 ml
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.