Dasty - Badkamer Deo & Verzorging - 700 ml - Doos 12 fles

Allesreinigers

Reinigt en parfumeert uw badkamer intensief, de hele dag door

Wat is
DASTY BADKAMER DEO & CARE is een supergeparfumeerde reiniger die alle badkameroppervlakken verzorgt. Dankzij de innovatieve zuurvrije formule kan het in alle veiligheid worden gebruikt, zelfs op marmer. Verwijdert alle vuilresten en voert zo een delicate ontsmettingsactie uit. Ideaal voor dagelijks gebruik, het geeft een fantastisch schoon gevoel dat lang aanhoudt. Dasty Badkamer Deo & Care: een echte Cosmetica voor in huis.

Hoe te gebruiken
Direct op het oppervlak spuiten en afnemen met een vochtige doek of spons. Bij bijzonder hardnekkig en hardnekkig vuil een paar minuten laten inwerken en daarna uitspoelen. Om de omgeving te ontgeuren, spuit je het in het toilet.

WAARSCHUWING.
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na gebruik de handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

 

check_circleOp Voorraad
45,79 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Dasty - Badkamer Deo & Verzorging - 700 ml - Doos 12 fles

Chemische samenstelling
Minder dan 5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, anionogene oppervlakteactieve stoffen, geurstoffen (Butylfenyl, Methylpropional), conserveermiddelen (Benzisothiazolinone, Methylisothiaszolinone)

 

Produktinfos
UPC8051566123169
ProdukttypBadkamerreiniger
Anzahl der Bewertungen 0
Merk Dasty
Type badkamer reiniger
Inhoud 12 x 700 ml
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.