Biotol - Ontvetter- 1000 ml

Allesreinigers

Biotol Ontvetter 1 liter

Reinigt de hardnekkigste vlekken dankzij de krachtige formule. Het kan gebruikt worden in de keuken, op het fornuis, op de wastafel, op de barbeque en grill, op de kookpan, op meubelbekleding, op kragen van overhemden. De geschiktheid van dit reinigingsmiddel moet eerst gecontroleerd worden op een kleine plek (van speciale bekledingen, hout of metaal) van gekleurde en/of geverfde vlakken voordathet gebruikt wordt. 

Gebruiksaanwijzing.
Op de te reinigen oppervlakken spuiten en vegen met een spons of vochtige doek na een paar seconden gewacht te hebben. Ovens reinigen: Verwarm eerst de oven tot 50-60°C en daarna het product toepassen en afspoelen. Niet gebruiken op oppervlakken met anti-absorptiebescherming.

WAARSCHUWING.
Kan allergische huidreacties veroorzaken. Veroorzaakt zwaar en ernstig oogletsel. Buiten bereik van kinderen houden! Bewaar de verpakking of het etiket als medische raadgeving gewenst is. De stoom spray niet inademen. Enkel outdoor of in goed geventileerde ruimtes gebruiken. Gebruik veiligheidshandschoenen, oog- en gezichtsbescherming. Bij contact met de ogen, een paar minuten voorzichtig afspoelen, contactlensen verwijderen en doorgaan met spoelen. Meteen regionaal antigifcentrum of arts bellen! In geval van huidirritatie of jeuk een arts raadplegen.

 

check_circleOp Voorraad
2,45 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Biotol - Ontvetter- 1000 ml

Chemische samenstelling
Bevat minder dan 5% fosfaten.

 

Produktinfos
UPC8698898459448
ProdukttypBadkamerreiniger
Anzahl der Bewertungen 0
Inhoud 1000 ml
Merk Biotol
Type ontvetter
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.