L28 zakelijk bestellen

Welkom bij L28, waar we zakelijke klanten voorzien van de lekkerste frisdrank, chips, koeken, en snoep tegen de scherpste prijzen. Of u nu een sportkantine beheert, een internationaal evenement organiseert, of een bedrijf runt dat zoekt naar kwaliteitsproducten voor een vriendelijke prijs, L28 staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor Sportkantines boodschappen doen!

Wij begrijpen dat een goed gevulde kantine essentieel is voor elke sportvereniging. Met ons uitgebreide assortiment zorgen we ervoor dat uw team en supporters altijd toegang hebben tot hun favoriete snacks en drankjes.

Voor Internationale Bestellingen

Zit uw bedrijf in het buitenland of wilt u producten versturen naar meerdere internationale locaties? Ons multi-locatie account maakt het eenvoudig om uw bestellingen efficiënt te beheren en te verzenden, waar ook ter wereld.

Zakelijke Voordelen Bij L28:

  • Multi-Locatie Accounts: Eén account waarmee u bestellingen naar verschillende locaties kunt sturen - ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen.
  • Betalen op Rekening: Wij bieden de mogelijkheid om op rekening te kopen, zodat u gemakkelijk via factuur kunt betalen.
  • Speciale Prijsopgave: Neem contact op of vul ons formulier in voor een prijsopgave op maat, zodat u altijd de beste deal krijgt voor uw bulkbestellingen.

Laten we samenwerken om uw bedrijf te voorzien van de beste producten tegen de meest competitieve prijzen. Welkom bij de L28-familie, waar zakelijk inkopen synoniem staat voor slim besparen.

Maak vandaag nog een account aan en ontdek het gemak en de besparingen die L28 te bieden heeft voor uw zakelijke behoeften. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk advies? Onze klantenservice staat klaar om u te helpen met elke stap.

Neem Contact Op

NEEM CONTACT MET ONS OP
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.


Contactgegevens

Magnoliastraat 26

7161 BW Neede

E-mail: klantenservice@l28.nl
Telefoon: 085-7731212

Open: 09:00 - 17:00
Maandag t/m Vrijdag
(Of op afspraak afhalen)