De mooiste wijnkoelers haal je bij L28

Wijnkoelers kopen? L28!

Mooie wijnkoelers kopen? Dat doe je bij L28! Bij L28 hebben we een mooie collectie aan verschillende soorten wijn en champagne koelers, neem dan ook zeker eens een kijkje in ons assortiment wijnkoelers. Naast de klassieke wijnkoelers hebben we ook wijnkoeler sets en verschillende bar-sets ons assortiment biedt voor ieder wat wils.

Wijnkoeler nodig? Bekijk onze aanbevolen wijnkoelers

Waarom een wijnkoeler van L28?

Wijnkoelers van goede kwaliteit en voor een goede prijs koop je uiteraard bij L28. Onze assortiment bestaat uit klassieke en moderne wijnkoelers. Met klassieke wijnkoelers bedoelen we de zilver standaard modellen, met de moderne wijnkoelers bedoelen wij de (matt) zwarte koelers en de wat grotere champagne koelers. Waarom we dit de moderne wijnkoelers noemen is omdat de kleur matt zwart en gewoon zwart helemaal de trend van dit moment is, ook de grotere robuustere wijnkoelers zijn op dit moment helemaal in!

Wijnkoeler-sets en bar-sets van L28

Ook verkopen we bij L28 verschillende sets, deze sets zijn leuk om aan iemand cadeau te geven maar ook zeker om zelf in huis te halen. De wijnkoeler-sets bestaan uit een wijnkoeler met diverse bijpassende glazen erbij. Een bar-set bestaat bij ons uit meerdere onderdelen, een bar-set bestaat uit een set van een wijnkoeler, een cocktail shaker en een ijsblokjes emmer met bijbehorende tang.

Nu nieuw bij L28

Naast dat we natuurlijk verschillende soorten wijnkoelers hebben, hebben we ook een divers aanbod aan wijnen en verschillende wijnaccessoires. Onder wijnaccessoires kunt u denken aan verschillende soorten modellen en kleur wijnopeners, maar ook aan wijn vacuümpompen om de wijn na gebruik weer af te sluiten zodat de wijn langer houdbaar blijft.

Het assortiment wijnen bij L28 is ook divers, bij ons kun je verschillende soorten wijn vinden. In ons assortiment is witte wijn te vinden, rode wijn, sparkling wijn, rose en verschillende soorten sangria, maar ook alcohol vrije wijn!

Gerelateerde producten