HOMBANNER DESKTOP

Halal snoep

Wat is halal snoep

Halal snoepgoed voldoet aan de Islamitische wetten, vanuit deze geloofsovertuiging hebben we te maken met haram (verboden) en halal (toegestaan). Halal snoepgoed is dus toegestaan te consumeren en uit te delen aan Moslim kinderen én volwassenen natuurlijk! In Nederland wonen bijna 1 miljoen Moslims , de meesten van deze groep mensen eten dagelijks halal. Wij bij L28 vinden het heel normaal dat iedereen op onze webshop het snoepgoed kan vinden wat hij zoekt. Halal snoepgoed is en ware traktatie voor jong en oud en natuurlijk kunnen ook niet Moslims genieten van halal snoepgoed.

Wat is er anders aan halal snoep

Op de eerste plaats is halal snoep net zo lekker als al het andere snoepgoed, dus het zit zeker niet in de smaak. Het verschil zit in de stoffen en het bindmiddel zoals bij het produceren van snoep gebruikelijk is. Als bindmiddel wordt vaak eetbaar varkens gelatine gebruikt, dit is dus haram (verboden) net zoals karmijn E120, schellak E904, Cysteïne E920/921 en gebruik van Ethanol Alcohol, het achterwege laten van deze stoffen maakt snoepgoed nagenoeg halal , (toegestaan) maar niet helemaal! Er mag namelijk ook geen sprake zijn van kruisbesmetting, dat betekent dat halal snoepgoed niet in aanraking mag komen, of deel mag uit maken van een productielijn waar deze stoffen wél worden gebruik. Zo laat Haribo halal snoep produceren in Turkije. Haribo produceert binnen haar eigen productie géén halal snoepgoed en toch is Haribo halal snoepgoed verkrijgbaar in meer dan 100 landen, ook in Nederland en zeker bij L28.

Het snoep feest kan beginnen

L28 heeft een ruim assortiment aan snoepgoed, waaronder ook bekende merken als Haribo, Red Band, Maoam Damel en natuurlijk Becky’s. Om de zoektocht naar halal snoep makkelijk te maken, heeft L28 deze al op de rij gezet. Klik op de link en kom direct op de juiste pagina om de aankopen halal snoepgoed te doen. Wij bij L28 maken het mogelijk om de lekkerste traktatie en verwenmomentje met jou te delen om óók uit te delen.

l28 mobiel

Bedrijfskantines – verenigingen – clubhuizen- vakantieparken

L28 bedient vanuit haar webshop www.L28.nl vele bedrijfskantines, verenigingen, club-en buurthuizen en vakantieparken. Ook jullie kunnen voor het verstrekken, verkopen of uitdelen van halal snoepgoed terecht op onze webshop. Wij bieden namelijk ook grootverpakkingen halal snoepgoed aan, dan wel de silo’s, uitdeelzakjes, separate stuks per doos. Ook voor de groot verbruikers is het assortiment halal snoep goed te vinden, gebruik de link en je komt direct op de juiste pagina van de webshop L28.

Vragen en suggesties

Wij bij L28 hechten er grote waarde aan, dat iedereen kan vinden wat hij zoekt én daar alleen maar blij van kan worden. Er is zóveel Lekkers bij L28 en daar doen we erg ons best voor. Toch kan het zo zijn dat je nog vragen hebt over halal snoepgoed , of dat je suggesties hebt omdat er iets ontbreekt aan onze uitleg, of juist omdat er iets ontbreekt aan het assortiment halal snoepgoed.

Twijfel niet, neem gerust contact op met de klantenservice van L28. Wij horen namelijk graag wat wij kunnen doen om de wereld blijer, vrolijker en vreugdevoller te maken. Uiteindelijk worden we allemaal even blij van een verwen moment door een snoepje, of dat halal is, zoet, zuur of juist zout , als je maar het snoepje kan vinden waar jij van houdt!

Klik hier om contact op te nemen!
Vragen en suggesties
Halal snoep

Bestelling en levering

De bestellingen worden verwerkt tot 14.30 uur en worden dus nog dezelfde dag uitgeleverd, normaal gesproken komt de bestelling halal snoepgoed een dag later bij je thuis. Ook de bestellingen grootverpakkingen worden tot die tijd verwerkt en uitgeleverd.

Hier te bestellen!

Bestellen van halal snoepgoed gaat snel en makkelijk!

Ontdek en bestel jouw halal snoepgoed hier!

Veel succes en geniet van het ontdekken van puur halal genot!