Kenmerken van L28

L28 is dé winkel die je uitdaagt om een gezellig thuis te creëren. Bij ons kun je onder andere terecht voor de leukste woonaccessoires van de beste kwaliteit en prijs. Ook hebben we een ruim woonassortiment voor liefhebbers van hun tuin en balkon om zo een gezellige sfeer te creëren. En wat dacht je van barbecue en toebehoren? Bij L28 is dus voor ieder wat wils! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Theelichten (100 stuks)

De theelichten van L28 creëren een gezellige sfeer in huis. Deze theelichten zijn van het merk Bolsius. Bolsius is een bekend kaarsenmerk met alleen kaarsen van een hoge kwaliteit. De theelichten passen in bijna elke kaarsenhouder en zijn gemakkelijk te gebruiken bij een diner of bij een borrel. L28 verkoopt tevens bijpassende kaarsenhouders, onder andere van het merk Bolsius.

De theelichten (100 stuks) hebben een neutrale geur en branden voor ongeveer zes uur. Deze theelichten zijn verpakt in een aluminium kaarsenhoudertje. De theelichten (100 stuks) zijn gemaakt van de stof paraffinewas. De theelichten worden per 100 stuks verpakt.

Thee licht

De werkwijze van L28

L28 levert vanuit het magazijn aan de Magnoliastraat in Neede aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om de producten zelf af te halen of deze door ons te laten bezorgen. Wij hebben hier ruimte genoeg en zijn er klaar voor. De vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree om onze Loods te bezoeken. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Contact opnemen met L28? Dat kan!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je een vraag of opmerking over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.