Dé webshop voor living, leisure en lifestyle!

verse kop thee op een plankje

Op zoek naar een lekker theetje? L28!

Thee is steeds populairder aan het worden in Nederland. Voor de echte theeliefhebbers biedt L28 een ruim assortiment.

Een thee in de morgen is een dag zonder zorgen

Theeliefhebbers weten dat je van thee nooit genoeg kunt krijgen. Er is zoveel variatie, dat er voor ieder iets wils te verkrijgen is. In het assortiment van L28 vind je allerlei soorten thee.

Of je nu op zoek bent naar een rustgevende kruidenthee of een variant groene -of zwarte thee, je vindt het bij L28.

Bekijk onze theecollectie
Inschenken kopje thee
verse thee in pot

Een moment voor jezelf

Vroeger had je om 16 uur een Cup-a-Soup momentje, nu verwennen we onszelf met een heerlijk kopje thee. Een moment waar je tot rust kunt komen en je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Voor de doorgewinterde theeliefhebber hebben we maar liefst 8 smaken verse theeën van de lokale Theebrouwerij.

Champagne
Een feestelijke thee met een smaak die je doet denken aan de kir royal cocktail, die je maakt met champagne en crème de cassis.

Green Sunshine
Zoals de naam je al doet vermoeden is de Green Sunshine een zonnetje in je (thee)glas. Een mooie, frisse en fruitige smaak die je doet denken aan perzik/mango.

Moroccan Mint
Deze is ondertussen bekend en populair. Heerlijk om warm te drinken maar ook koud is deze thee een verfrissende verrassing.

Onthaasten
Een zachte groene thee met diverse rustgevende kruiden om even heerlijk te onthaasten.

Earl Grey
Een absolute klassieker deze zwarte thee met het kenmerkende bergamot aroma.

Lovely Lemon
Met citroenschil en citroengras is deze groene thee helemaal in haar sas.

Klik hier voor onze verse theeën

Feit of fabel? Door thee leef je langer

Bij een gezonde lifestyle hoort ook veel water drinken. Thee is een goed alternatief als je wilt afwisselen, want thee bestaat uit 99% water. Het drinken van thee heeft allerlei positieve gezondheidsvoordelen:

thee is ontspannend

thee is verkwikkend

thee is verfrissend

thee is verwarmend

Ondanks dat koffie helemaal ingebed is in onze cultuur, begint het drinken van thee steeds populairder te worden. Thee brengt ons tot rust en geeft ons echt even een moment voor onszelf. Thee kalmeert. Kun je daarom ook zeggen dat je door thee te drinken langer leeft?

We weten dat het drinken van bijvoorbeeld groene thee goed is voor de gezondheid. Je valt ervan af, het is effectief tegen bloedsuikerpieken, het verstoort de kans op het krijgen van Alzheimer en je wordt er ouder door. Uit onderzoek is dit ook gebleken. Wie meer dan drie keer per week thee drinkt leeft langer en gezonder. Dat wil zeggen, als je thee drinkt waar de meeste antioxidanten in zitten.

Dus groene thee en het liefst vers. Bij L28!

Shop hier jouw favoriete thee
Verse thee op een lepel
High tea

High Tea

Heb je binnenkort iets te vieren? Of een vrije zondagmiddag? Denk dan ook eens aan een High Tea. Veel heb je hier niet voor nodig. Alleen wat lekkernijen en verschillende soorten theeën. En leuke decoratie natuurlijk.

Een high tea gaat vooral om de gezelligheid met familie, vrienden en vriendinnen. En wie creatief wil zijn kan naast taart en cakejes ook denken aan mini-poffertjes, sandwiches, vegan bread toastjes, boterkoekjes, mini-ontbijtkoekjes, wafer rolls en meer. Bij L28 vind je mooie planken, serveerschalen en etagères waar je al je lekkers mooi op kan presenteren.

Bij al dit lekkers kan thee natuurlijk niet ontbreken!

Bekijk ons assortiment

Zo gezond is thee!

Naast dat we bij L28 verschillende theeën hebben, hebben we ook allerlei thee hebbedingen als een mooie theepot met infuser voor heerlijke, verse kruidentheeën.
Ook allerlei mokken en theeglazen om lekker je thee uit te drinken. Of theezakjeshouders waar je je theezakje op kwijt kunt.
In principe hebben we alles in huis voor een ultieme thee beleving!