Kenmerken van L28

L28 is dé winkel die je uitdaagt om een gezellig thuis te creëren. Bij ons kun je onder andere terecht voor de leukste woonaccessoires van de beste kwaliteit en prijs. Ook hebben we een ruim woonassortiment voor liefhebbers van hun tuin en balkon om zo een gezellige sfeer te creëren. En wat dacht je van barbecue en toebehoren? Bij L28 is dus voor ieder wat wils! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Terras Trolley

Deze industriële terras bar trolley gemaakt van metaal en hout, is een mooie blikvanger op uw terras. Voorzien van 3 etages zodat u al uw spullen makkelijk kwijt kunt op deze terras trolley. Geniet heerlijk van je drankjes die je dichtbij plaatst. De glazen kunnen veilig worden opgehangen aan het rail systeem die deze terras trolley heeft. Door de zwenkwieltjes aan de terras trolley plaatst u deze op iedere gewenste plek. De bovenste etage is voorzien van een opstaande rand waardoor alle spullen op de terras trolley blijven liggen. In de onderste etage, welke voorzien is van een metalen omheining, plaats u gemakkelijk de flessen wijn en/of drank. De terras trolley is uit een geheel en behoeft niet in elkaar gezet te worden wat de stevigheid bevordert.

Terras Trolley

De werkwijze van L28

L28 levert vanuit het magazijn aan de Magnoliastraat in Neede aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om de producten zelf af te halen of deze door ons te laten bezorgen. Wij hebben hier ruimte genoeg en zijn er klaar voor. De vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree om onze Loods te bezoeken. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Contact opnemen met L28? Dat kan!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je een vraag of opmerking over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.