De leukste spellen koop je bij L28

Spellen kopen? L28!

Van spellen kun je nooit genoeg in huis hebben. Wij bij L28 hebben spelletjes die je kan spelen met het hele gezin maar ook spellen die je kindjes alleen of samen met andere kinderen kunnen spelen. Neem dan ook gerust een kijkje op de gehele spellen pagina om te ontdekken welk spelletje bij jou past.

Opzoek naar spellen? Bekijk onze aanbevolen assortiment

Soorten spellen

Heb jij ook zo'n zin in een spelletjesavond? Van kinderspellen, dobbelspellen of de hele avond vullen met een potje tafelvoetbal? Hierboven vind je het allemaal! Opzoek naar een leuk nieuw spel voor in de verzameling? Check dan de gehele pagina om te ontdekken welk spel jou het leukst lijkt!

Spellen voor buiten

Ook hebben we in ons assortiment spellen voor buiten, ook wel vloer spellen genoemd. Het vloerspel voor buiten is 800 x 650 mm groot, groot genoeg dus om alles duidelijk te kunnen zien. Het buiten spel is te verkrijgen in 3 verschillende soorten spellen, de spellen zijn: Schaken, dammen en slangen & ladders.

Drankspellen bij L28

Ook in ons aanbod te vinden; drankspellen. Bij L28 hebben we ook een paar soorten drankspelletjes voor jong volwassen! Zin in een avondje drinken met vrienden, maar dan op een andere manier? Probeer dan eens een van onze drankspellen uit! Speel eens het oude bekende spelletje 'flesje draaien' draait het flesje jou kant op? Kijk op het plateau van het flesje welke opdracht jij moet uitvoeren, wordt het een shot nemen? Of mag je de beurt aan iemand anders geven? Ontdek het spel roulette flesje draaien. Of heb jij ooit aangeschoten het spel jenga gespeeld? Zo niet dan wordt het tijd om dit te proberen, elke keer als iemand de toren om laat vallen moet diegene een shot nemen. Je raad het vast al wel, elke ronde wordt een stukje moeilijker, maar ook grappiger en leuker. Probeer het snel uit met jou vrienden.

Gerelateerde producten