Het leukste speelgoed haal je bij L28

Speelgoed kopen? L28!

Van speelgoed kun je nooit genoeg in huis hebben. Op het ene moment kunnen je kinderen spelen met speelgoedauto’s of Barbies, terwijl ze zich op het andere moment kunnen vermaken met kinderboeken en kleurplaten. Daarbij is er ook buitenspeelgoed dat je kunt gebruiken in de lente en zomer. Oftewel: er zijn genoeg mogelijkheden! Het speelgoed van L28 is variërend, zodat er altijd iets tussen zit dat geschikt is voor jou kind.

Opzoek naar speelgoed? Bekijk onze aanbevolen assortiment

Speelgoed uit ons assortiment

Zoek jij iets zodat jouw kindje of neefje of nichtje lekker kan knutselen? Of wil je liever een tekenboek of springtouw? Het assortiment van L28 is breed, van knuffels en bouwspeelgoed tot aan trekkers en opmaak poppen: je vindt het allemaal.

Je kunt je laten inspireren door het speelgoed op onze website als je niet precies weet wat voor speelgoed jij wilt aanschaffen of als je een passend cadeautje zoekt. Ons assortiment is namelijk erg divers. Je komt hier bijvoorbeeld ballen, voertuigen en speel kassa`s tegen. Genoeg mogelijkheden dus.

Aanbod buiten speelgoed

Ook hebben we op onze website een gehele pagina in gericht met alleen buitenspeelgoed! Je kan bij buitenspeelgoed denken aan springtouwen, stoepkrijt en voetballen maar ook aan bellenblazen, strand speelgoedsets en hinkel spellen. Op deze manier houden we onze website overzichtelijk en is het voor de klant gemakkelijker als hij of zij iets specifieks probeert te zoeken.

Online speelgoed bestellen bij L28

Heb je speelgoed uitgekozen waar jouw kind blij van wordt? Kies je bijvoorbeeld iets met geluidjes? Of juist een leuk boek, zodat je kinderen hier uren mee bezig kunnen zijn. Bestel het speelgoed vervolgens online via onze webshop. Twijfel je uiteindelijk nog over het speelgoed? Dan kun je dit binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren. Wil je het speelgoed direct gebruiken? Zorg er dan voor dat je de order op een werkdag voor 12:00 uur plaatst, dan gaat je bestelling die dag nog de deur uit!

Gerelateerde producten