Sleepy Natuurlijke olijfolie en katoenen natte babydoekjes 80 stuks

Toiletpapier & Billendoekjes

Tegenwoordig zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van producten die in de babyverzorging worden gebruikt een belangrijke kwestie geworden. In deze context is Sleepy natte babydoekjes een product dat opvalt door zijn bijzondere formule. Deze speciale handdoek, die olijfolie en katoenvezels bevat, belooft een veilige gebruikservaring door een aangename en zachte aanraking te bieden aan de gevoelige huid.

Speciale inhoud en voordelen:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Sleepy natte babydoekjes is de unieke formule bestaande uit de olijfolie en katoenvezels die het bevat. De vochtinbrengende werking van olijfolie op de huid beschermt de huid van je baby tegen uitdrogen en laat tegelijkertijd een zacht gevoel achter. Katoenvezels zorgen voor een zachte reiniging van de gevoelige huid en helpen de natuurlijke balans van de huid te behouden.

Veilig gebruik:

Sleepy natte babydoekjes is een product dat je veilig kunt gebruiken bij de dagelijkse verzorging van zowel je baby als je eigen gevoelige huid. Deze speciale handdoek, dermatologisch getest en hypoallergene eigenschappen, biedt een betrouwbare reiniging dankzij de alcohol- en parabenenvrije formule.

Speciale verpakking:

Dankzij de speciale clamshell-verpakking is het product beschermd tegen externe factoren wanneer het niet in gebruik is. Dit verpakkingssysteem voorkomt dat de handdoeken uitdrogen en bederven, waardoor ze bij elk gebruik fris en effectief worden gereinigd.

Aantal doekjes:

Elke verpakking bevat 80 Sleepy natte babydoekjes. Zo kunt u uw dagelijkse verzorgingsroutine langdurig volledig voortzetten.

check_circleOp Voorraad
€ 1,19
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Sleepy Natuurlijke olijfolie en katoenen natte babydoekjes 80 stuks

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8682241212996
ProducttypeSchoonmaakdoek
Aantal beoordelingen 0
Merk Sleepy
Type babydoekje
Inhoud 80 stuks
Dit product heeft nog geen beoordelingen.