Sleepy Extra Nat Babydoekje 70 stuks

Toiletpapier & Billendoekjes

De kwaliteit en natuurlijkheid van de producten die bij de verzorging van uw baby worden gebruikt, zijn van groot belang voor zijn gezondheid.

Sleepy Extra Wet Baby Towel is een product dat met zijn speciale formule en natuurlijke inhoud de gevoelige huid van uw baby perfect verzorgt. In dit artikel zullen we de opvallende kenmerken van de Sleepy Extra Wet Baby Towel onderzoeken.

Superieure prestaties met natuurlijke bamboevezels: Sleepy Extra Wet Baby Towel heeft een speciale textuur verkregen uit natuurlijke bamboevezels. Deze vezels houden het zuivere water dat ze bevatten beter vast en verdelen het homogeen door de handdoek. Deze functie zorgt voor een effectieve reiniging en ideale verzorging van de huid van uw baby. Tegelijkertijd dragen natuurlijke bamboevezels bij aan de milieuvriendelijkheid van het product.

Geschikt voor de PH-waarde van de huid: Uit tests is gebleken dat het product geschikt is voor de PH-waarde van de huid. Dit betekent dat Sleepy Extra Wet Baby Towel in harmonie werkt met de gevoelige huid van uw baby, waardoor de natuurlijke balans van de huid behouden blijft. Deze functie minimaliseert het risico op irritatie of uitdroging van de huid van uw baby.

Extra gevoeligheid met biologische katoenvezels: Sleepy Extra Wet Baby Towel is ontwikkeld voor de huid van uw baby en bevat biologische katoenvezels. Deze vezels hebben een zachte textuur die compatibel is met de gevoelige huid van uw baby. Het zorgt dus voor reiniging zonder de huid van uw baby bij elk gebruik te beschadigen.

Verfrissend effect met natuurlijke citroenolie: De natuurlijke citroenolie die het bevat, geeft een verfrissend effect aan het product. Dit speciale ingrediënt, dat een lichte frisheid op de huid van uw baby achterlaat, zorgt voor een aangename ervaring tijdens het gebruik.

Recyclebare verpakking: Sleepy Extra Wet Baby Towel wordt aangeboden in recycleerbare verpakkingen met een milieuvriendelijke aanpak. Met deze functie kunt u een product gebruiken dat gevoelig is voor de gezondheid van uw baby en uw verantwoordelijke houding ten opzichte van het milieu weerspiegelt.

Gebruiksgemak met praktische beschermhoes: het product heeft een praktische beschermhoes. Dankzij het gebruik van deze hoes blijft de Sleepy Extra Wet Baby Towel bij elk gebruik fris en klaar voor gebruik. Deze functie is een groot voordeel, vooral voor ouders met een actieve levensstijl.

check_circleOp Voorraad
€ 0,99
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Sleepy Extra Nat Babydoekje 70 stuks

Productinformatie
Unieke product code (UPC)8682241204052
ProducttypeSchoonmaakdoek
Aantal beoordelingen 0
Merk Sleepy
Type babydoekje
Inhoud 70 stuks
Dit product heeft nog geen beoordelingen.