Sinterklaas cadeau tips bij L28?

Bij L28 hebben we de leukste sinterklaas cadeautjes voor jou en oud! Of je nou opzoek bent naar iets voor je kleine nichtje van 2 of naar iets voor je liefste vader of moeder bij L28 is jou perfecte kado zeker te vinden. We hebben een uitgebreid aanbod aan artikelen in onze webshop, variërend van bad eenden en acrylverf tot aan wijnkoelers en geurkaarsen.

De leukste sinterklaas cadeautjes?

In ons assortiment zijn veel verschillende producten te krijgen, neem gerust eens een kijkje op onze gehele website om ons uitgebreide aanbod te ontdekken. Om het de consument gemakkelijker te maken hebben we zelf een pagina gemaakt met de leukste sinterklaas cadeau tips! Deze pagina is te vinden onder nieuws & acties en dan onder het kopjes Sinterklaas cadeau tips. Onder deze pagina hebben wij de leukste cadeautjes voor u uitgezocht, niet alleen hebben we de leukste kadootjes uitgezocht, maar we wouden het u ook een stuk gemakkelijker maken om een sinterklaas cadeautje te vinden! Om het nog een stukjes makkelijker te maken kunt onder onder deze link: https://l28.nl/categorie/nieuws-acties/feestdagen/sinterklaas-cadeau-tips-255/ de sinterklaas cadeau tips vinden!

Wat is sinterklaas?

Sinterklaas (ook wel Sint-Nicolaas, Sint of de Goedheiligman genoemd) is de hoofdpersoon van het sinterklaasfeest, dat wij in Nederland op 5 december (en in enkele voormalige Nederlandse koloniën) vieren, en op 6 december in België. Sinterklaas is gebaseerd op de bisschop Nicolaas van Myra, een Griekse heilige die in de derde eeuw na Christus in Lycië in Klein-Azië leefde.

Sinterklaas wordt standaard voorgesteld als een statige oude man met lange witte baard en haren, rode mijter en mantel. Hij rijdt op een schimmel (Paard van Sinterklaas), en heeft een of meer helpers, (Zwarte) Piet(en).

Sinterklaas wordt gevierd op 5 december

In Nederland viert men Sinterklaas op de avond van 5 december. Kinderen zingen liedjes en plots hierna wordt er op de deur geklopt. De pieten hebben zakken met speelgoed en snoepgoed neergezet. In Nederland maken ze ook vaak sinterklaasgedichten en de oudere kinderen maken surprises voor elkaar met een presentje erin verstopt. Piet strooit pepernoten, chocolademunten en snoepgoed. De stoomboot, schoorsteen en de chocoladeletters horen helemaal bij Sint Nicolaas en zijn pieten.

Veel Nederlanders weten niet waarom we in Nederland op 5 december pakjesavond vieren. Uit een onderzoek is gebleken dat ruim 32% van de mensen denkt dat op Sinterklaasavond de geboortedag van Sinterklaas wordt gevierd. Verder heeft meer dan een kwart helemaal geen idee waarom pakjesavond is op 5 december.

Sinterklaas cadeau tips

Vragen? L28 beantwoordt ze graag!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via ons mobiele nummer zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.