segafredo-koffiebonen

Segafredo koffiebonen, één van onze bestsellers

Koffie is voor heel veel mensen een soort eerste levensbehoefte. Filterkoffie, Capuccino, Espresso: ze maken al heel lang onderdeel uit van ons dagelijkse leven. Bij L28 vind je de beste prijs-kwaliteit verhouding voor Segafredo koffiebonen

Segafredo producten bij L28

Kwaliteitsproducten van Segafredo vind je bij L28

Segafredo Nespresso cups bestellen? L28 biedt je de keus uit maar liefst zes verschillende opties in verschillende verpakkingen. Houd je van afwisseling? Kies een paar smaken in kleine verpakking (10 cups). Zo geniet je de ene keer van Peru of Brasile, de andere keer van een Espresso Ristretto of een Espresso Arabica. Maar ook de Intenso en Classico zijn aanraders! Je favoriete smaak al ontdekt? We bieden ook grootverpakkingen (100 cups) tegen een scherpe prijs.

Maak je zelf je espresso? Dan zijn Segafredo Intermezzo, Selezione Crema en Casa Espresso prachtige producten voor jou.
Net als bij de cups hebben we die in normale 1kg verpakkingen, en in grootverpakkingen. voor een scherpe prijs!

Segafredo, authentiek Italiaans

Italianen drinken vaak een espresso in de ochtend. Soms met iets kleins erbij, wisselen dan enkele woorden met elkaar, en ze zijn weg. Voor hen niets bijzonders. Het is hun manier van leven. Espresso is onderdeel van hun cultuur. Voor liefhebbers is het geen verrassing: goede Espresso is een smaaksensatie!

Espressobonen bevatten een uitgekiende melange van Robusta en Arabica bonen, worden langer gebrand en gemalen tot een zeer fijn poeder. De juiste bereidingswijze doet de rest. Het resultaat is een espresso met een volle, intense smaak. De missie van Segafredo is om de wereld kennis te laten maken met Espresso koffie. Segafredo Zanetti produceert authentieke Italiaanse espresso-melanges van een absolute topkwaliteit. Herkenbaar aan de typisch Italiaanse Segafredo signatuur: “il vero espresso italiano” (de ware Italiaanse espresso). Met name liefhebbers van espresso en cappuccino kunnen uitermate genieten van deze koffiebonen.

Segafredo koffiebonen staan garant voor een Italiaanse koffie-beleving in eigen huis. Met cups voor een Nespresso-apparaat en reguliere koffiebonen, verkrijgbaar bij L28.

Bekijk Segafredo koffie
Segafredo koffie
Espresso koffie

Espresso? Capuccino? Koffie? Meer kwaliteitsproducten

De wereld van koffie is natuurlijk méér dan alleen Segafredo.
Smaken verschillen immers, ook die van Espresso-drinkers.
Daarom bieden we meer keuzes.
Espressobonen van Lazarro bijvoorbeeld. Al even geliefd onder de kenners, om hun eigen smaak en karakter. Of de Starbucks Dark Roast bonen.
Meer van de mildere smaken? Ook daarvoor hebben we mooie producten.
Diverse soorten Gala-koffiepads, Capuccino cups van Dolce Gusto: je vindt het allemaal bij L28.

Bekijk koffiebonen

Trek in koffie gekregen?

Living, Leisure en Lifestyle. Dat zijn de sleutelwoorden van L28. De authentieke Italiaanse koffiecultuur past daar heel goed bij, vinden wij. De Italiaanse Espresso en Cappuccino zijn begrippen over de hele wereld. Zo ontstaat er een zorgvuldig samengesteld assortiment van mooie producten waarmee je het Italiaanse sfeertje in huis haalt. Geniet in je eigen omgeving van “il vero espresso Italiano” of een heerlijke cappuccino. Proef de smaak en geniet. In gedachten waan je je op een terrasje in Toscane. Cipressen in het glooiende landschap, kleurrijke gebouwen in oker en terracotta. En die goede barista? Dat ben je zelf!

Duur? Integendeel! Bij L28 vind je kwaliteitsproducten in meerdere prijsklassen.

Bezoek de shop en overtuig jezelf.

We bieden voor elk wat wils.

Grazie mille!