Schoolspullen kopen

Binnenkort maak je weer een nieuwe start op school. Begin het jaar goed met de juiste schoolspullen. Want goed voorbereid is het halve werk!

Schoolspullen: de eerste stap naar een nieuw begin.

Voor het eerst naar school; van de basisschool naar de middelbare school; van de onderbouw naar de bovenbouw; van de middelbare naar het HBO: Voor veel scholieren is het komende schooljaar een begin van een nieuwe periode. Of het nu echt “nieuw” is of niet: voor vrijwel iedereen voélt het in ieder geval wèl als een nieuw begin.

Schoolvrienden weer zien, of juist nieuwe vrienden maken...best een spannende tijd. Zorg dat je in ieder geval goed voorbereid begint. Met de juiste schoolspullen, die ook nog eens helemaal bij jou passen. Daar zijn we bij L28 goed in. Wij begrijpen dat elke scholier graag alles heeft wat je nodig hebt, maar ook dat je graag spullen hebt die goed bij jouw smaak passen. We hebben daarom een mooi assortiment met praktische en mooie schoolspullen. Kijk maar in onze webshop. Je vindt er alles wat je nodig hebt.

Bekijk schoolspullen

Schoolspullen bij L28. Alles wat je nodig hebt.

Onderwijs verandert altijd. Vandaag de dag gaat er steeds meer online. Grote kans dat jouw ouders dat niet of nauwelijks deden. Maar veel dingen blijven ook hetzelfde. Wie wat wil leren moet nog steeds gewoon opletten in de klas. Aantekeningen maken. Of belangrijke stukken in de tekst markeren. Dat was zo in de tijd van je ouders, en dat is nu nog steeds zo. Plannen moet natuurlijk ook. Weten wanneer je wat moet kennen, of inleveren, is superbelangrijk.

De schoolspullen van L28 helpen jou daarbij. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt:

Schooletuis voor je pennen en potloden, notitieblokken met vette opdrukken, markers in heel veel kleuren, handige opbergmappen, linealen: je kunt het zo gek niet bedenken, of de webshop van L28 heeft het. En ja: ook handige weekplanners met memo-functie. Zo raak jij het overzicht nooit kwijt.Hier een stuk of wat categorieën weergeven (notitieblokken, markers, planningborden, en dan weer een link erbij?

Shop schrijfwaren

Schoolspullen die helemaal bij jou passen.

Als je schooljaar goed wil beginnen moet je dus zorgen dat je je goed voorbereidt. Maar niet alleen goed voorbereid zijn is belangrijk. Je wilt natuurlijk ook dat je spullen er mooi uitzien. Toch? Als je vijf dagen per week naar school moet, dan is het wel leuk om met spullen te werken waar jij blij van wordt. Daarom gaan we een stap verder. Kijk alleen al naar de vele verschillende soorten notitieblokken. Het moet wel heel gek lopen als daar niks voor jou bij zit. Hetzelfde geldt voor markers. Niet alleen heel veel verschillende kleuren, maar ook met een mooie vormgeving. Heb je geen zin om alles zelf bij elkaar te zoeken? Geen probleem: in de webshop van L28 vind je ook een Back to school Box, waar al van alles in zit. We hebben er zelfs meerdere. Zo maken we het begin van jouw schooljaar niet alleen mooi, maar ook makkelijk!

Ontdek onze schoolboxen
-50%
Copy to clipboard
Kantoorclips en kleurrijke paperclips 60 stuks gebruik op school en op kanto…
Paperclips in pot
(0)
€ 1,65