Regenkleding van L28

Regenkleding kunt u vinden op de website van L28! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan buiten textiel zoals regenponcho`, regenjassen voor kinderen en volwassenen en paraplus ook weer voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Online regenkleding kopen

Voor het online kopen van regenkleding ben je bij L28 aan het juiste adres! Ons assortiment regenkleding is van goede kwaliteit voor een nog betere prijs.

Als je online regenkleding wil kopen let dan altijd extra op; of het een betrouwbare website is, de website voldoende informatie heeft gegeven over het textiel en of het product voldoet aan alle Europese Unie regels. Als je let op al deze punten is het doorgaans veilig om hier regentextiel te kopen.

Waarvoor is regenkleding?

Regenkleding is kleding voor buiten die dient ter bescherming tegen regen. Kleding voor in de regen kan bestaan uit een regenpak, die bestaat uit een regenjas en een regenbroek. Een ander soort bescherming tegen de regen is een regenponcho en een paraplu. De regenponcho, regenjas en paraplu bieden wij aan bij L28.

Onze regenkleding kunt u vinden in onze webshop!

Waar wordt regenkleding van gemaakt?

Buiten textiel wordt gemaakt van verschillende soorten plastics zoals polyester, polyurethaan en PVC. Deze verschillende soorten plastics worden gehaald uit chemische stoffen, maar aan deze plastics worden ook chemische stoffen toegevoegd om ze een bepaalde eigenschap te geven.

Chemische stoffen die toegevoegd kunnen worden zijn; weekmakers om de kleding soepel te houden en kleurstoffen om de kleding de gewenste kleur te geven.

Regenkleding is een speciaal behandeld kleding stuk die er voor zorgt dat regendruppels niet kunnen doordringen, er wordt een coating over de kleding aangebracht om zowel de stof als de naden waterdicht te maken.

Tips

Lees altijd het label voor het gebruik van regenkleding. Als je wilt weten waar je kleding vandaan komt kun je altijd het label aan de binnenkant van het kledingstuk bekijken met deze informatie erop.

Als je vragen hebt over de chemische stoffen kun je het best contact opnemen met de producent of importeur.

Regenkleding heeft een specifiek wasvoorschrift. De meeste regenkleding mag je niet wassen, omdat hierdoor de coating kan beschadigen en de kleding niet meer een 100% waterdichtheidsverzekering heeft.

Heeft u vragen over ons assortiment of over onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op via mail info@l28.nl of telefoon 085-7731212. Natuurlijk kunt u ook onze facebook pagina @L28 bezoeken of ons Instagram account @official_l28.

Regenkleding

De werkwijze van L28

L28 levert vanuit het magazijn aan de Magnoliastraat in Neede aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om de producten zelf af te halen of deze door ons te laten bezorgen. Wij hebben hier ruimte genoeg en zijn er klaar voor. De vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree om onze Loods te bezoeken. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Contact opnemen met L28? Dat kan!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je een vraag of opmerking over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.