€ 9,65 Incl. btw
Beschikbaar
(0)

PH plus granulaat 1 KG

Met pH plus verhoog je de pH waarde van je zwembad, spa of hottub. De pH waarde is de basis van een goede waterbalans. Zonder een goede pH waarde werken ook chemicaliën als chloor niet goed. pH plus wordt geleverd in poedervorm zodat het snel kan oplossen in het zwembadwater. PH plus werkt zeer effectief bij het verhogen van de pH waarde.

Gebruiksaanwijzing
Meet altijd eerst de actuele pH-waarde met een tester  zodat je weet of je pH plus of pH minus moet toevoegen. Een goede pH waarde ligt tussen de 7,2 en 7,6. Meng vervolgens de juiste hoeveelheid pH poeder eerst in een emmer met warm water of zwembadwater voordat je het toevoegt aan het zwembad. Bekijk op de verpakking hoeveel je precies nodig hebt. In de basis kun je de volgende regel aanhouden: 80 gram pH plus poeder per 10m³ water verhoogt de pH waarde met 0,1. Wanneer het poeder goed is opgelost kun je het gelijkmatig verspreiden over het zwembad.

Veiligheidsvoorschrift
Gebruik pH plus poeder nooit tegelijkertijd met andere chemicaliën zoals chloor. Voeg altijd het poeder toe aan het water en nooit andersom. Bewaar het pH plus poeder altijd op een veilige, droge en koele plek. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

Dosering: 

300 gram/50 m3 water

Unieke productcode (UPC)8410189062027
Prijs (excl. btw)€ 7,98
Prijs (incl. btw)€ 9,65
BTW hoog (21%)€ 1,67
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk Swim
Type PH Plus
Vorm poeder
Inhoud 1 kg
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.