Kenmerken van L28

L28 is dé winkel die je uitdaagt om een gezellig thuis te creëren. Bij ons kun je onder andere terecht voor de leukste woonaccessoires van de beste kwaliteit en prijs. Ook hebben we een ruim woonassortiment voor liefhebbers van hun tuin en balkon om zo een gezellige sfeer te creëren. En wat dacht je van barbecue en toebehoren? Bij L28 is dus voor ieder wat wils! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Olijfolie kopen

Olijfolie wordt al sinds mensenheugenis gebruikt. Bij opgravingen zijn al sporen van olijfolie gevonden die dateren van 4000 v. Chr. Het waren de Feniciërs die de olijfbomen voor het eerst introduceerden in Italië. Van daaruit werden de olijfbomen verspreid naar de andere landen rondom de Middellandse Zee. Daar wordt olijfolie geperst uit de olijven van de olijfboom, die al eeuwen gebruikt wordt in eten en als brandstof voor de olielampen.

Olijfolie staat bekend als een gezonde olie. De olie bevat veel antioxidanten en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. De enkelvoudig onverzadigde vetzuren hebben een cholesterolverlagende werking in het bloed. Daarnaast hebben onderzoekers Oleocanthal in olijfolie aangetroffen, een stof met een pijnstillende en ontstekingsremmende werking. Olijfolie wordt dan ook gebruikt voor medicijnen en als schoonheidsmiddel voor huid en haar.

Olijfolie is te vinden in verschillende groen en gele kleurschakeringen die niets zeggen over de kwaliteit van de olijfolie. De kwaliteit van de olijfolie wordt bepaald door de olijven en het productieproces. Er zijn meerdere kwaliteiten olijfolie te onderscheiden waarvan de bekendste Extra Virgen olijfolie en Olijfolie zijn. Extra Virgen olijfolie mag maximaal 0,8% vrije zuren bevatten en moet zonder hitte of chemische toevoegingen geperst zijn. In de volksmond staat deze olie bekend als de eerste persing. Extra Virgen olijfolie is uitermate geschikt voor koud gebruik in bijvoorbeeld salades. Olijfolie is een mengsel van Extra Virgen olijfolie en geraffineerde mechanisch geproduceerde olijfolie. In de volksmond staat deze olijfolie bekend als de tweede persing. De olijfolie wordt in het productieproces verhit en smaakt daardoor lichter en is uitermate geschikt om te gebruiken bij hoge temperaturen. Deze olijfolie mag maximaal 1,0% vrije zuren bevatten.

In vrijwel alle mediterrane landen wordt er olijfolie geproduceerd. Deze regio is verantwoordelijk voor 80% van de productie van olijfolie op de wereld. Spanje is verreweg de belangrijkste olijfolie producent. Daarna volgen op afstand Griekenland en Italië. 

Olijfolie kopen

Bij L28 vind je een aantal exclusieve olijfolies die vriendelijk geprijsd zijn. Voor het gehele smaakpalet hebben wij een bijpassende olijfolie. Bij ons vindt u de mooiste kwaliteit Spaanse olijfolie. Ook hier geldt gemak van bestelling en snelle en zorgvuldige bezorging door onze verzendpartners.  

Olijfolie

De werkwijze van L28

L28 levert vanuit het magazijn aan de Magnoliastraat in Neede aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om de producten zelf af te halen of deze door ons te laten bezorgen. Wij hebben hier ruimte genoeg en zijn er klaar voor. De vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree om onze Loods te bezoeken. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Contact opnemen met L28? Dat kan!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je een vraag of opmerking over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.