Intex Easy set Zwembad Ø 183cm

Zwembaden

check_circleOp Voorraad
€ 47,49
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28 afhaalpunt

local_shipping

Gratis verzenden boven €300,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Omschrijving

Intex Easy set Zwembad Ø 183cm

Ideaal als eerste zwembad of voor kleine tuin

Zijn de kinderen groot genoeg voor hun eerste echte zwembad? Dan is dit zwembad van Intex Ideaal. Deze Intex Easy Set Pool is slechts 51 cm hoog, waardoor de kinderen er eenvoudig in en uit kunnen klimmen. Als deze Intex Easy Set Pool gevuld is, dan is het 41 cm diep. Perfect om in te spelen, terwijl de kinderen ook nog gewoon kunnen staan. Door zijn compacte formaat is het bad ook zeer praktisch voor mensen met een kleine tuin.

Intex easy set pool liner

Stevig materiaal voor lang plezier

De Easy Set zwembaden zijn niet alleen stevig door de opblaasrand. Ook de Super Though wanden dragen bij aan de uitstekende stabiliteit van het zwembad. Deze versterkte zijwanden zijn gemaakt van duurzaam PVC met een gerasterde polyester binnenlaag. Zodat u extra lang plezier heeft van uw Intex Easy Set Pool.

Met handige aansluitingen voor uw filterpomp

Deze Intex Easy Set Pool heeft 2 bevestigingspunten om een filterpomp op aan te sluiten. Deze aansluitingen hebben een doorsnede van 32 mm. Op deze aansluitingen kunt u de filterpompen aansluiten die ook een 32 mm aansluiting hebben. Dit zijn de Intex Filterpompen met capaciteit 1250, 2271 en 3407 liter per uur.

Instructies

De Intex Easy Set Ø 183 x 51 is eenvoudig op te zetten met 2 personen binnen 10 minuten. Spreid het zeil van het zwembad op een harde, vlakke ondergrond en pomp de opblaasbare rand op. Vul het zwembad met een laagje water (2-5 centimeter). Zitten er kreukels in het zeil op de grond? Trek het zeil voorzichtig recht. Vul vervolgens het zwembad voor 80% (tot aan de opblaasrand) met water. Door de druk van het water komt de opblaasbare rand vanzelf omhoog en krijgt het zwembad zijn uiteindelijke vorm.

Als de zomer voorbij is, laat het zwembad zich ook gemakkelijk opbergen. Sluit een tuinslang aan op het leegloopventiel. Is het zwembad leeg? Maak dan het zwembadzeil droog en laat deze enkele dagen goed in de buitenlucht drogen.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)6941057400006
ProducttypeZwembad
Aantal beoordelingen 27
Materiaal * PVC
Merk Intex
Type Easy set 183x51
Materiaal PVC
Kleur blauw
Type zwembad * Opblaasbaarzwembad
 1. Lisa22119327

  5 oktober 2022 13:43

  Klein maar fijn ! - Dit artikel besteld omdat het zo warm was. Met 3 volwassen erin gezeten. Wel een pomp nog gekocht, zodat het water schoon blijft. Vullen duurde wel even, maar heerlijk van het zwembadje genoten. Het bad staat nu al anderhalve week. Blij mee !

  Is deze beoordeling nuttig?
 2. NicoleMR

  5 oktober 2022 13:44

  Mwah - Bad zelf is van goede kwaliteit. Omdat alleen de witte ring wordt opgeblazen houdt het bad alleen zijn vorm als het tot de rand aan toe gevuld is met water. Een half gevuld bad is dan ook een half ingezakt bad. Jammer... Soms is een badje tot de helft vullen ook genoeg om te spelen, maar dat kan dus niet met dit zwembad.

  Is deze beoordeling nuttig?
 3. ET14

  5 oktober 2022 13:45

  Lek zwembad - Bij het vullen van het zwembad ontdekten we een lek bovenaan in de zwembadwand. Tijdens opstellen erg voorzichtig geweest, lek moet er reeds ingezeten hebben. Proberen te herstellen met bijgeleverde sticker, maar helemaal dichten lukt niet. Na aangifte bij klantenservice geen compensatie verkregen.

  Is deze beoordeling nuttig?
Bekijk alle reviews