Glitter kaarsen kopen: waarom bij L28?

Glitter kaarsen kopen: waarom bij L28 doen? L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen. Je kunt bij ons verschillende producten kopen (uiteenlopende kaarsen en kandelaars bijvoorbeeld). Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van handel in grote partijen, maar ook van verkoop van losse artikelen.

Glitter kaarsen kopen

Onze schattige glitter kaarsen zijn een echte eyecatcher in huis, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of gezellig met oud en nieuw.

De kaarsen van L28 zijn van uitstekende kwaliteit en hebben dan ook een hoog aantal branduren, namelijk van ten minste 40 uur! De glitterkaarsen van L28 worden verpakt per 2 stuks en worden geleverd in de kleuren bruin, zwart, goud en paars.

Kaarsen maken de sfeer op een feestje of in huis gezelliger. Uiteraard moeten de kaarsen dan wel mooi branden. Daarom verkoopt L28 alleen kaarsen van goede kwaliteit.

Bij ons kun je de glitterkaarsen kopen in verschillende kleuren. Denk hierbij aan bruin, zwart, goud en paars. Daarnaast kun je de glitterkaarsen kopen in verschillende soorten en maten. De kaarsen zijn gemaakt van de stof stearine. De kaars kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De strategie van L28

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de sfeerproducten af te halen of juist deze door ons te laten verzenden.

De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je niets hoeft te missen.

Glitter kaarsen kopen? Reken op passende service van L28

Deze tijd van digitalisering en e-commerce vraagt ook om een brede inzet op service. We doen natuurlijk graag ons best: we bieden naast telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om vragen te beantwoorden. Je kunt ons vinden via e-mail en sociale media.

Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.