L28, wie zijn wij?

L28 brengt karakter in jouw huis! Elke kamer in huis krijgt dankzij de woonaccessoires van L28 een persoonlijke touch. Wij zijn een enthousiaste, jonge onderneming die gedreven is om betaalbare woonaccessoires van de beste kwaliteit te leveren. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van zowel handel in grote partijen als van verkoop van losse artikelen.

Je kunt bij ons verschillende producten kopen van kussens tot barbecue en toebehoren. Direct vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de sfeerproducten zelf af te halen of deze door ons te laten verzenden. Onze site is te allen tijde up-to-date. Voortdurend worden er producten bijgevoegd, zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Geurkaars kaneel

Deze heerlijke winterse geurkaars heeft de geur van kaneel en brengt een huiselijke sfeer met zich mee. De kaars is handgemaakt! De kaarsen druipen niet. Deze geurkaars kaneel is van hoge kwaliteit. Kaarsen maken de sfeer op een feestje of het gezelliger in huis. Uiteraard moeten de kaarsen dan wel mooi branden. Daarom verkoopt L28 alleen kaarsen van de beste kwaliteit.

De geurkaars kaneel wordt verpakt per 18 stuks en heeft een herfstachtige gele kleur. De kaarsen zijn gemaakt van de stof paraffinewas. Deze geurkaars kaneel heeft een brandduur van maar liefst 4 uur. De kaarsen zijn rond en hebben een afmeting van 53 x 42 mm.

Geurkaars kaneel

De service van L28

De klantenservice van L28 heeft een grote prioriteit. Daarom doen we natuurlijk graag ons uiterste best op het gebied van klantenservice. Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. We bieden naast een telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan wij maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 klaar om al uw vragen te beantwoorden. Je kunt ons benaderen via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.