Thee zeef/infuser kat Zwart

Mokken

check_circleOp Voorraad
9,99 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Thee zeef/infuser kat Zwart

Voor alle kattenliefhebbers die ervan houden om een kopje thee te drinken is er het thee-ei. Het theezeefje glijdt eenvoudig in jouw theekopje of glas terwijl jij nog genoeg ruimte hebt om jouw thee te laten intrekken tot jouw gewenste sterkte. Binnen enkele minuten zorgt dit schattige katje dat jij van jouw theetje kan genieten. De kop van de kat is voorzien van anti-slip zodat deze na gebruik weer eenvoudig verwijderd kan worden. Na gebruik kan deze in de vaatwasmachine. Aan wie geef jij deze thee zeef cadeau? Of houd jij deze voor jezelf?

Koziol is een van oorsprong Duits merk welke een betere wereld nastreeft door 100% recyclebare artikelen met een duurzaam ontwerp te creëren. Het merk kent een ruime catalogus aan artikelen voor in de keuken, badkamer, om te bewaren, to-go of in het huishouden. Koziol levert Duitse degelijkheid met een internationaal look, een sterke combinatie dus voor een artikel naar jouw wensen. Met opvallende looks en een handig design zijn artikelen van Koziol dan ook een ware aanwinst voor jouw leefomgeving!

 

Produktinfos
UPC4002942274569
ProdukttypZeef
Anzahl der Bewertungen 1
Merk kiziol
Type thee zeef/infuser
Lengte 6.4
Breedte 3.8
Hoogte 7.7
Materiaal kunststof
Kleur zwart
  1. Mytillini

    5. Oktober 2022 10:17

    Leuk qua uiterlijk - Leuk dingetje, maar na gebruik lastig om de theeblaadjes er uit te krijgen tenzij je ze allemaal in je gootsteen wil hebben.

    Ist diese Bewertung hilfreich?