Sleepy Rose Geurende Babydoekjes 80 Stuks

Toiletpapier & Billendoekjes

Sleepy Rose Geurende Babydoekjes valt op door zijn hypoallergene formule en beschermende hoes, gecombineerd met de elegantie van de rozengeur. Dit innovatieve product voldoet aan de verwachtingen van ouders en maakt babyverzorging niet alleen schoonmaken, maar ook een zintuiglijke ervaring.

1. Innovatieve ervaring met rozengeur

Sleepy Rose Geurende Babydoekjes brengen de verfrissende en vredige geuren van bloemen in de babyverzorging. De elegante rozengeur heeft een positieve invloed op de zintuigen van ouders en baby's, waardoor de dagelijkse babyverzorgingsroutine een aangename ervaring wordt. Je baby omringen met zijn frisse geur kan zowel zijn geluk als dat van jou vergroten.

2. Veilig te gebruiken met hypoallergene formule

De babyhuid is gevoeliger en kwetsbaarder dan die van volwassenen. Sleepy Rose Geurende Babydoekjes reinigt de babyhuid zachtjes en voorkomt irritatie dankzij de hypoallergene formule. Deze functie zorgt voor een gezonde bescherming van de huid van uw baby en biedt veilig gebruik voor ouders.

3. Langdurige frisheid met beschermhoes

Sleepy Rose Geurende Babydoekjes zorgen voor langdurige frisheid dankzij hun speciaal ontworpen beschermhoes. Deze hoes voorkomt dat handdoeken uitdrogen en biedt bij elk gebruik dezelfde verfrissende rozengeur. Met een praktisch en effectief verpakkingsontwerp vergemakkelijkt het het dagelijkse leven van ouders en maakt het de babyverzorging leuker.

check_circleOp Voorraad
1,19 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Sleepy Rose Geurende Babydoekjes 80 Stuks

Produktinfos
UPC8682241212835
ProdukttypSchoonmaakdoek
Anzahl der Bewertungen 0
Merk Sleepy
Type babydoekje
Inhoud 80 stuks
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.