Indo mie - Indomie - Noedels 5x70 gram - Chicken Flavour

Indomie Noedels

✔︎ Authentieke Indonesische noedelsoep met kipsmaak 
✔︎ Traditionele smaken rechtstreeks uit Indonesië 
✔︎ Eenvoudig te bereiden voor een snelle, smaakvolle maaltijd 
✔︎ Verhoog de smaak met een gekookt eitje, bosui en gebakken uitjes 
✔︎ Geniet van een culinaire ervaring die authentiek Indonesisch is 

Ingrediënten:

Noedels: Gemaakt van hoogwaardige TARWEBLOEM (74%) en bereid met plantaardige olie (verrijkt met anti-oxidant E319) voor een gladde textuur. Verder bevat het zout voor smaak en verschillende zuurteregelaars (E451, E501, E500) voor perfecte consistentie. Verdikkingsmiddel (E412) en kleurstof (E101) zijn ook toegevoegd.

Kruidenmix: Deze bevat zout en smaakversterkers (E621, E627, E631) voor een diepe, volle smaak, aangevuld met suiker en gistextract. Verder bevat het peper, knoflookpoeder en gemberpoeder voor een extra smaakpunch, samen met een kunstmatige kipsmaak (1.0%). Om klontvorming te voorkomen, is antiklontermiddel (E551) toegevoegd.

Chilipoeder: Geeft een pittige kick aan de noedels, voor degenen die van een beetje hitte houden.

check_circleOp Voorraad
1,99 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Indo mie - Indomie - Noedels 5x70 gram - Chicken Flavour

Ervaar het echte Indonesië met onze Indomie Chicken Flavour Noedels. Deze instant noedels, geleverd in een handig pakket van 5 stuks, geven je een authentieke smaakervaring die doet denken aan traditionele Indonesische keukens.

Elke portie van onze kipnoedels wordt zorgvuldig samengesteld met premium ingrediënten en doordrenkt met de smaken van kip en een verscheidenheid aan specerijen en kruiden die je smaakpapillen zullen verrassen.

Eenvoudig en snel te bereiden, onze Indomie Chicken Flavour Noedels zijn de ideale keuze voor een snelle lunch, een late avond snack of een warme, troostende maaltijd. Het enige dat nodig is, is wat heet water en een paar minuten van je tijd om te genieten van een smakelijke, bevredigende maaltijd.

Naast hun heerlijke smaak, zijn onze noedels ook veelzijdig. Voeg je favoriete groenten, een gekookt eitje, of wat gekookte kip toe om je noedelsoep naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de heerlijke smaken van Indonesië met onze Indomie Chicken Flavour Noedels. Of je nu nieuw bent in de wereld van instant noedels of een doorgewinterde liefhebber, deze noedels zijn zeker een hit bij elke maaltijd.

 

Omschrijving

Instant Noedels Kip

 

Inhoud en gewicht

70 Gram

 

Allergie-informatie:

Bevat: Het product bevat Tarwe en Glutenbevattende Granen. Personen met een allergie voor deze ingrediënten dienen voorzichtig te zijn bij het consumeren van dit product.

Kan bevatten: Het product kan sporen van Eieren en Sulfieten bevatten. Hoewel deze ingrediënten niet expliciet in het product worden gebruikt, kunnen er kruisbesmettingen optreden tijdens het productieproces. Personen met een allergie voor deze ingrediënten dienen dit product met voorzichtigheid te consumeren.   

 

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Soort Per 100 Gram
Energie  1905 kJ (454 kcal)
Vet  15.3 g
waarvan verzadigd  6.9 g
Koolhydraten  66.9 g
waarvan suikers  4.3 g
Eiwitten  10.6 g
Zout  4.2 g
Voedingsvezel  3 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd  0 g
waarvan meervoudig onverzadigd  0 g

 

Produktinfos
UPC089686170115
ProdukttypPasta- rijst en noedels
Anzahl der Bewertungen 0
Type instant noedel soep
Inhoud 5x70 gram
Merk Indomie
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.