Croissant - La Crema - Abrikoos vulling - 210g - doos 10 stuks

Croissant

10 zakjes met elk 8 abrikooscroissants in één doos.
Geschikt voor gezamenlijke bijeenkomsten of uitstapjes
 Hoogwaardige kwaliteit en smaakvolle ingrediënten
 Trakteer jezelf, vrienden en familie
Halal

Halal sign5 ppTrashGlass and fork

check_circleOp Voorraad
14,99 €
Copy to clipboard
credit_card

Veilig betalen

location_on

Ophalen bij L28

local_shipping

Gratis verzenden boven €400,-

info

Retourneren binnen 28 dagen

Beschreibung

Croissant - La Crema - Abrikoos vulling - 210g - doos 10 stuks

Croissant met abrikoossmaakvulling.

Dit product is een croissant met een heerlijke abrikoossmaakvulling. De croissant is gemaakt van premium tarwebloem en heeft een verleidelijke vulling van abrikoos. Het deeg is luchtig en knapperig dankzij de gebruikte bladerdeegmargarine.

De abrikoossmaakvulling bestaat uit een mix van suiker, appelmoes en drinkwater, samen met glycerine als vochtbehoudend middel. Gemodificeerd maïszetmeel en pectine zorgen voor de juiste textuur, terwijl citroenzuur als zuurteregelaar dient. De vulling krijgt zijn abrikoossmaak door toevoeging van natuurlijke abrikoossmaak en kleurstoffen zoals paprika-extract en bètacaroteen. Kaliumsorbaat wordt gebruikt als conserveermiddel om de houdbaarheid te verlengen.

De croissant wordt bereid met hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde tarwebloem. Het deeg wordt verrijkt met geperste gist en een speciale bakverbeteraar om een perfecte structuur en smaak te garanderen. Een vleugje vanilline geeft een extra aroma aan het geheel.

Let op: het product kan sporen bevatten van lactose, melkeiwit, sojaproducten, pinda's, noten, sesamzaden en granen. Het is direct klaar om te eten en kan genoten worden als een heerlijke traktatie op elk moment van de dag. De voedingswaarde varieert per 100 gram, met een evenwichtige verdeling van vetten, verzadigde vetzuren, koolhydraten en suikers. Het product wordt geproduceerd door LLC "Ligos" in Oekraïne, een fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Ingrediënten:

  • Premium tarwebloem, abrikoossmaakvulling 26% (suiker, appelmoes, drinkwater, glycerine, gemodificeerd maïszetmeel, pectine, citroenzuur, abrikoossmaak, kleurstoffen: paprika-extract, bètacaroteen, kaliumsorbaat), bladerdeegmargarine, drinkwater, suiker, geperste gist, bakverbeteraar, zout, tarwegluten, vanillinesmaakstof.
  • Kan sporen bevatten van lactose, melkeiwit, sojaproducten, pinda's, noten, sesamzaad en granen.
  • Klaar om te eten.
  • Voedingswaarde per 100 g: Vetten - 18,2 g, verzadigde vetzuren - 8,2 g, koolhydraten - 51,3 g, suikers - 20,5 g, eiwit - *.
  • Energie waarde: 1590 kJ / 380 kcal.
  • Bewaar bij temperaturen boven +6 ºC en een relatieve vochtigheid van maximaal 75% in droge, goed geventileerde ruimtes die niet besmet zijn met plaaginsecten.
  • Fabrikant: LLC "Ligos", 192 Vovchynet Str., Ivano-Frankivsk, 76018, Oekraïne, telefoonnummer: +38 (0342) 59-10-80.
  • Adres van de productiefaciliteiten: 1 Levynskyi Str., Ivano-Frankivsk, 76014, Oekraïne.
Produktinfos
UPC4820057861487
ProdukttypBeschuit, crackers, rijstwafels
Anzahl der Bewertungen 0
Merk La Crema de Alva
Type Abrikoos
Inhoud 10x210 g
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.