Waarom kiezen voor L28?

L28 is de leukste webwinkel op het gebied van woonaccessoires. Een jonge, sterke en enthousiaste woonaccessoires winkel met een uitstekende kijk op de woonwensen van nu. L28 houdt de website te allen tijde up-to-date en mist geen enkele trend op het gebied van wonen. Naast verscheidene woonaccessoires, zoals uiteenlopende kaarsen en kandelaren, zoals deze mooie citronella kaars groot, maar ook barbecue en toebehoren. L28 heeft alles voor in huis om jouw huis tot een gezellig thuis om te toveren! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen. Wij willen dat onze klanten altijd van onze goede service kunnen genieten en daarom staan de wensen van onze klanten altijd bovenaan. Dit houdt ons dagelijks bezig.

Citronella kaars groot

Deze grote citronella kaars houdt de muggen bij jou op afstand, zodat jij weer lekker tijdens de gezellige zomeravondjes buiten kunt genieten! Daarnaast brengt het een leuke sfeer in de tuin en in huis. De citronella kaars groot heeft een heerlijke frisse citroengeur en heeft een mooie felgele kleur.

De kaars is gemaakt van de stof parrafinewas en is van goede kwaliteit. Dit kun je onder andere herkennen aan de lange brandduren van ten minste 40 uur. De citronella kaars groot is verpakt in een mooie glazen pot.

Wil je een mug vrije zomer? Haal dan nu jouw citronella kaars groot in huis!

Citronella kaars

Vragen? L28 beantwoordt ze graag!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via ons mobiele nummer zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je dus vragen of opmerkingen over een van onze producten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.