Burcu Makarna - Kelebek Farfalle - Vlinder Pasta - 400g - Zak 20 stuks
Pasta
Aankoop inhoud: 20 x 400 gram
◉ Snel en gemakkelijk te bereiden door korte kooktijd
◉ Uitstekende smaak en textuur door hoogwaardige ingrediënten
◉ Veelzijdig en kan worden gecombineerd met verschillende sauzen en toppings
◉ Duidelijke instructies en informatie over voedingswaarde op verpakking
◉ Betaalbaar en goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Ophalen bij L28
Gratis verzenden boven €400,-
Retourneren binnen 28 dagen
Burcu Makarna - Kelebek Farfalle - Vlinder Pasta - 400g - Zak 20 stuks
De geliefde pastasoort farfalle is vanwege zijn vorm vernoemd naar het Italiaanse woord voor vlinders. Misschien ken je de pasta ook wel als vlinder- of strikjespasta. Die vorm is overigens niet voor niets gekozen: saus blijft er goed aan kleven en de pasta behoudt z’n vorm na het koken. Ideaal!
-
Hoe lang kook je farfalle?
Kook gedroogde farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meestal laat je farfalle 11 minuten zachtjes koken voor een stevigere, oftewel al dente, pasta. Kook voor een zachtere pasta de farfalle ca. 2 minuten langer. Verse farfalle kook je, afhankelijk van de grootte en dikte, ongeveer 4 minuten of totdat de pasta naar het oppervlak drijft.
Hoe maak je de perfecte pasta in slechts 3 stappen?
- Stap 1:
Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. - Stap 2:
Voeg de pasta toe aan het kokende water en kook het gedurende de aangegeven tijd op de verpakking.
Beetgaar: 10 min Beetgaar is het zodanig hebben gekookt van bijvoorbeeld groenten, dat deze net gaar zijn. Dat wil zeggen dat ze een textuur bezitten die bij het erin bijten nog steeds duidelijk valt waar te nemen, nog enige weerstand heeft.
Normaal: 12 min - Stap 3:
Giet de pasta af en serveer het met de gewenste saus en toppings.