Bolsius kaarsen kopen

Bij L28 ben je aan het juiste adres om Bolsius kaarsen te kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment Bolsius kaarsen die ook leuk gecombineerd kunnen worden met de andere decoratieve producten die we aanbieden in onze webshop. Door de kaarsen te combineren met de decoratieve producten creëer je een geheel eigen stijl in je huis of op je terras. Naast de kaarsen van Bolsius hebben we ook andere Bolsius producten zoals kaarsen in een pot of de populaire Bolsius lantaarn. Kunt u het vinden bij de Bolsius kaarsen; geen paniek, we hebben wij in ons assortiment ook producten van andere kaarsen leveranciers zoals de kaarsen van het Belgische topmerk Spaas. Kortom voor ieder wat wils!

Soorten Bolsius kaarsen

De kaarsen van Bolsius zijn bij L28 breed gesorteerd. De kaarsen kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. Voor de mooie zomerse avonden hebben mooie patiokaarsen te koop. De patiokaarsen zijn ook in een citronella variant te koop. Verder kunnen tuin en balkon opgevrolijkt worden met fakkels van Bolsius. Voor binnen zijn de stompkaarsen meer geëigend. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en mooie kleuren. De kleuren en formaten zijn prima met elkaar te combineren. Bolsius kaarsen volgen ook de trends die er op het gebied van kaarsen zijn. Je kunt hier natuurlijk denken aan de modekleuren maar vooral ook aan het gebruik van kaarsen. Zo heeft Bolsius geurkaarsen in de vorm van theelichten in het assortiment en een ruime keuze in drijfkaarsen. Deze drijfkaarsen zijn momenteel erg populair in de interieurs van huiskamers en badkamers. We zien u graag op L28 om kennis te maken met de mooie producten die we tegen aantrekkelijke prijzen kunnen leveren.

Werkwijze van L28?

Wij opereren vanuit een centraal magazijn aan de Magnoliastraat 26 in Neede. Hier vindt u ook onze showroom en heeft u de gelegenheid om producten af te halen.

Ons team zorgt ervoor dat de site altijd up-to-date is. Zodra we de kans hebben om ons assortiment uit te breiden met mooie, nieuwe artikelen doen we dat direct. Wij zorgen er zo voor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Deze mooie Bolsius kaars kopen in de aanbieding? Reken op passende service van L28

Wij streven ernaar om onze klanten op servicegebied zo geod mogelijk te faciliteren. Dit doen we natuurlijk graag voor onze klanten. Naast contactmogelijkheden via onze appservice kunt u ons altijd bereiken via de telefoon. Wij staan klaar met ons mobiele nummer om al uw vragen te beantwoorden wanneer dan ook te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Zoek ons ook op facebook en voel je vrij om te reageren als je opmerkingen hebt over onze website of over de producten die wij verkopen.