Zondag 20 juni is het dan zo ver, vaderdag! Net als moederdag en verjaardagen zijn cadeaus wel eens lastig om te verzinnen. Niet getreurd wij van L28 gaan u hiermee helpen! In deze blog geven wij u een leuke tip om dit jaar sowieso te slagen voor vaderdag.

Mannen en bbq'en, twee dingen die hand in hand gaan. In ons assortiment vindt u verschillende soorten barbecues. Barbecues die wat groter zijn maar ook kleinere varianten, met of zonder wieltjes er is voor elk wat wils. Heeft uw vader nu al zo'n bbq, wij verkopen ook tangen/ handschoenen en nog veel meer wat handig is bij het grillen.

  • BBQ half cilinder, dit is een open barbecue met een breedte van 88cm waardoor u veel ruimte hebt voor uw eten, de bbq kost
  • BBQ half open op wielen, deze barbecue kenmerkt zich door het gemak van wieltjes waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen. De bbq heeft een diameter van 39 cm en kost 24,95.
  • BBQ op wielen, dit lijkt erg op de half open bbq alleen is deze uitgebreider. De bbq kost 49,95.
  • BBQ op wielen luxe editie, deze bbq gaat nog een stapje verder en is voorzien van een ingebouwde thermometer, daarnaast kan je de bbq met een klep afsluiten. De bbq kost 99,95.
  • BBQ op wielen zwart staal, de bbq heeft een plankje aan de zij- en onderkant en is mooi afgewerkt met hout. De bbq kost 49,99.

Succes met voorbereiden en maak er wat van!