Kenmerken van L28

L28 is dé winkel die je uitdaagt om een gezellig thuis te creëren. Bij ons kun je onder andere terecht voor de leukste woonaccessoires van de beste kwaliteit en prijs. Ook hebben we een ruim woonassortiment voor liefhebbers van hun tuin en balkon om zo een gezellige sfeer te creëren. En wat dacht je van barbecue en toebehoren? Bij L28 is dus voor ieder wat wils! L28 is een onderneming van deze tijd: jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de mooiste sfeerdecoratie producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Bio-ethanol sfeerhaard kopen

Bij L28 verkopen wij verschillende soorten bio-ethanol sfeerhaarden. Omdat wij verschillende soorten sfeerhaarden aanbieden is er voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een sfeerhaard die past.

Een bio-ethanol sfeerhaard is een haard die brandt op de vloeistof bio-ethanol en die geen rookkanaal nodig heeft.

U kunt een bio-ethanol sfeerhaard gebruiken door het reservoir te vullen met bio-ethanol. Bio-ethanol verdampt wanneer dit vrijkomt uit de keramische steen die als brander bed dient. Deze ‘scheidt’ als het ware het bio-ethanol van het vuur. Als de haard zou omvallen kan er nooit een gevaarlijke situatie ontstaan vanwege de keramische steen die dus niet kan lekken.

Wat is de brandstof bio-ethanol?

Bio-ethanol is een biologische volledige brandstof die wordt gemaakt van tarwe, suikerbieten, rogge en mais. Bij het verbranden van bio-ethanol komt alleen een kleine hoeveelheid niet schadelijke kooldioxide vrij en waterdamp. Om deze redenen is bio-ethanol een schone, veilige en biologische brandstof.

Bio-ethanol is een relatief goedkope brandstof, een avond stoken kost ongeveer € 1,50. Bio-ethanol is gemakkelijk te verkrijgen bij kachelspeciaalzaken en bouwmarkten. Ook is bio-ethanol ongevaarlijk en geurloos.

Let wel altijd op: slechte kwaliteit bio-ethanol sfeerhaarden of slechte kwaliteit bio-ethanol kan gaan stinken en kan veel roet uitstoten.

Wat is een sfeerhaard?

Zoals de naam al vrijgeeft is het een haard waarmee je sfeer wilt creëren in bijvoorbeeld je woonkamer of terras. Een sfeerhaard geeft ook daadwerkelijk warmte af en daardoor dus ook functioneel.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een sfeerhaard is, omdat een sfeerhaard makkelijker te instaleren is dan en echte open haard of allesbrander. Ook heb je met een sfeerhaard veel minder werk, want je hoeft hier geen hout voor te hakken of andere materialen voor op het vuur te gooien.

Soorten bio-ethanol sfeerhaarden

Zoals bovenstaande al omschreven kan je met een bio-ethanol haard een gezellige sfeer in en rondom huis creëren, en dat ook nog eens zonder schoorsteen of een brand geur. Sfeerhaarden zijn te koop in allerlei designs van klein tot groot en van klassiek tot modern.

Voornamelijk zijn er 3 verschillenden soorten bio-ethanol sfeerhaarden; tafelhaarden: dit zijn vaak kleine haarden die je los kan neerzetten als een sfeerelement. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende modellen. Wandhaarden: wandhaarden zijn vaak niet sfeervol, maar zorgen wel voor warmte. Buiten haarden: zelf bij buiten haarden is het met bio-ethanol niet nodig om een schoorsteen te hebben!

Wij bij L28 hebben veel verschillende soorten sfeerhaarden, zo hebben we grote sfeerhaarden die gebruikt kunnen worden als statafel, kleine compacte bio-ethanol sfeerhaarden die je kan plaatsen op de salontafel of buiten op de picknick tafel.

bio-ethanol sfeerhaard

De werkwijze van L28

L28 levert vanuit het magazijn aan de Magnoliastraat in Neede aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om de producten zelf af te halen of deze door ons te laten bezorgen. Wij hebben hier ruimte genoeg en zijn er klaar voor. De vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree om onze Loods te bezoeken. De site is te allen tijde up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je geen enkele trend hoeft te missen.

Contact opnemen met L28? Dat kan!

L28 biedt haar klanten een uitgebreide klantenservice. Wij hebben naast onze telefoonservice ook contactmogelijkheden via onze appservice. Via ons mobiele nummer staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kun je ons bereiken via e-mail en sociale media. Heb je een vraag of opmerking over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.