€ 79,99 Incl. btw
Beschikbaar
(0)

Bio-ethanol sfeerhaard Volterra zilver

Tafel bio-haard

Het werkt op bio-ethanol

Rond gehard beschermingsglas

Geschilderde stalen structuur

staal kleur

Vermogen 1,2 kW

Ronde keramische vezelbrander met deksel met vlamsluiting

1 liter brander

Geen schoorsteen

Geen installatie

Geen elektrische aansluiting

Dimensies

  • Breedte 30cm
  • Diepte 30cm
  • Hoogte 37cm
  • Gewicht 6.5 Kg

Verwarmt de bio-ethanol haard echt?

Natuurlijk, zoals alle echte vlammen, geven bio-haardbranders echte warmte af! Normaal ontwikkelt een liter bio-ethanol ongeveer 3 tot 4Kw/h, afhankelijk van het type brander, vanaf het moment van verbranding. Daarnaast heeft de bio-ethanol haard een rendement van 100% omdat er geen warmteverspreiding door het rookkanaal is en alle geproduceerde warmte in de ruimte blijft.

Hoeveel oppervlakte verwarmen bio-ethanol haarden?

Bio-ethanol haarden kunnen de warmte gemiddeld uitbreiden tot een oppervlakte van ongeveer 20-30m², afhankelijk van het vermogen van de brander en de intensiteit van de vlam. Houd er echter rekening mee dat bio-ethanolhaarden niet mogen worden opgevat als de enige verwarmingsbron in een accommodatie: ze zijn in de eerste plaats een meubelstuk dat, door een levendig vuur af te geven, ook de omgeving verwarmt, evenals als het creëren van een aangename sfeer.

Hoeveel verbruiken bio-ethanol haarden?

Het verbruik van biohaarden is indicatief, aangezien dit afhankelijk is van de verschillende modellen, het vermogen van de brander en het vermogen van de vlam afhankelijk van de brander (die bij veel modellen regelbaar is). Gemiddeld verbruikt een bio-haard die 3 of 4 uur per dag op maximale vlam blijft branden 5 liter bio-ethanol per week, als de vlam in plaats daarvan tot een minimum wordt beperkt, gaat 1 Lt. bio-ethanol ook tot 10 uur mee.

Is er een vergunning nodig voor het gebruik van de biohaard?

Nee. Zoals alle vrije haarden is deze niet onderworpen aan enige wetgeving, en er zijn ook geen speciale vergunningen voor nodig.

Heeft u een rookkanaal nodig voor de bio-ethanol haard?

Onze bio-ethanol haarden hebben geen rookkanaal nodig omdat de verbranding van bio-ethanol geen giftige stoffen of geuren of dampen produceert die via het rookkanaal moeten worden uitgevoerd.

Zijn bio-ethanol haarden onafhankelijk?

Het zijn meubelen die tijdens een verhuizing kunnen worden vervoerd, ze hebben geen vaste aansluitingen nodig, noch voor de stroomvoorziening noch voor de afvoer, omdat ze geen rookkanaal hebben.

Hoe maak je een biohaard schoon?

Bio-haarden hoeven niet gereinigd te worden van as, roet, etc. Ze maken schoon zoals alle andere meubels.

Hebben bio-ethanol haarden onderhoud nodig?

Bio-ethanol haarden hebben geen onderhoud nodig omdat er geen kleppen, ventilatoren of andere bewegende onderdelen zijn die na verloop van tijd kunnen verslijten.

Unieke productcode (UPC)5420020004379
Prijs (excl. btw)€ 66,11
Prijs (incl. btw)€ 79,99
BTW hoog (21%)€ 13,88
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk L28
Type bio-ethanol haard
Breedte 300 mm
Hoogte 370 mm
Diameter 250 mm
Materiaal glas / staal
Kleur zilver
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.